Ahojte, ešte sa mi to nestalo, ale v partii jeden známy rozprával, že mal pohlavný styk s jednou babou a že po 3 minútach žena kusok vystrekla...myslite ,že sa da ten mokry orgazmus dosiahnuť už po 3min...alebo to mohol byť len ten únik mocu počas sexu ? Ja len tak pre zvedavosť🙂
@livs25 nuž, ale kočka už mohla byť naštartovaná od rána a pokiaľ ju kamoš správne stimuloval, mohla sa urobiť aj tak rýchlo a aj s pridanou hodnotou 😂
@catherine1989 jasné aj tak to mohlo kľudne byť 😊
@catherine1989 určite odkážem😅
Baby myslíte že sa to dá naučiť ? Ja by som to chcela vyskúšať, na internete je milion návodov ale prt z toho 😂
Ja to mám od prvého pôrodu a dosiahnem ho aj skôr ako za 3 minúty.
milujem prázdniny a leto na mk 😂😘😝
@zuzanaam ano je mi to neprijemne, za to som to dokazala sama, a muza by som asi prizabila, ale sama vies odhadnut unosnu mieru, a moze to byt este prijemne aj nadalej, potom pride taky cudny chlad a ta tekutina, ale orgazmus uz pri tom nejak necitim, je to blbost co pospini postel, :D ale ako divadlo pre chlapa to moze byt dobre, ako to tu uz zanelo
Ano da sa to, niekto to zazije parkrat za zivot (ja), niekto nikdy, a niektore to maju bezne. Tym nezavidim, ta premocena postel.... 😂