Dá sa kúpiť v kamennej predajni Dr. Max IPL Braun?

buberova
24. júl 2022

Ahojte.
Riešim takú vec, že by som si chcela kúpiť IPL Braun, Dr.max má teraz na eshope fajn cenu. Mám dosť veľa nazbieraných bodov a premýšľala som, či by som nejak nevedela tie body použiť na 20% zľavu. Je to možné nejak skombinovať, aby som si ho kúpila v kamennej predajni, keďže cez eshop sa body nedajú použiť? Alebo keď je dobrá cena na e-shope, v normálnej kamennej lekárni bude vyššia?

Ďakujem za pomoc a skúsenosti.

beata_k
24. júl 2022

@buberova Body mozes pouzit iba v kamennej predajni.

buberova
autor
24. júl 2022

@beata_k to viem.. ale moja otázka je či môžem kúpiť alebo nejak objednať to čo majú v eshope do kamennej predajne..

beata_k
24. júl 2022

@buberova vyzdvihnut ano

beata_k
24. júl 2022

@buberova Nemozes si to objednat do predajne a chciet to kupovat akoze v kamennej predajni. Eshop je eshop a predajne su nieco ine.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
buberova
autor
24. júl 2022

@beata_k myslela som si, že v tom bude háčik. že napríklad nejaký obyčajný vitamín C budú mať na eshope a ten istý v ponuke aj v kamennej predajni, ale nemôžem očakávať, že každý produkt z eshopu tam bude však?

beata_k
24. júl 2022

@buberova mozu ti objednat zo svojho skladu, ale za cenu kamennej predajne.

buberova
autor
24. júl 2022

@beata_k a tú zistím len priamo na mieste však?

beata_k
24. júl 2022

@buberova asi ano. Alebo im zavolaj. Ale ceny su podobne.

paciko9
24. júl 2022

@buberova treba si zavolat a zistit aj cenu. Ja som tak chcela infalator ktory mali v eshope akcii. Ked, ze som ho surne potrebovala tak som riesila kamennu predajnu, rozdiel ceny a to netrepem skoro 20eur. Ale co mam info, tak maju vela veci v eschope za mensiu cenu ako v kamennych predajniach.

luliu
24. júl 2022

@buberova v kamennej predajni to bude za inú cenu, vyššiu. Eshop a kamenná predajňa sú 2 subjekty