Dá sa kúpiť otrava na hlodavce v Kauflande?

16. dec 2024

Ahojte. Máme doma farmu a stodolu s obilím. No poslednou dobou sám začali škodiť hlodavce. Nikdy sa nám to ešte nestalo, no budeme to musieť začať riešiť otravou. Ku obiliu sa žiadne naše zvieratá nedostanú to chceme zabezpečiť na 100%. Vedeli by ste mi poradit či sa dá nejaká otrava( mäkká vankúšiky ) kúpiť v kauflande ? Obi a takéto obchody nemáme moc po ruke. Ďakujem

puplatko
16. dec 2024

Už som to tam videla, ale neviem, či to mávajú celoročne.

senan
16. dec 2024

Tusim to mavaju pri biolitoch a kriedach na mravce apod. a celorocne. Ked inak nie tak mozno aj v chovatelskych potrebach.

h2
16. dec 2024

V Kauflande zoženieš, ale to je skôr na to, keď ti do domu vbehne jedna myš. Nie na hubenie väčšieho množstva niekde na farme. Ak nemáš vhodný obchod poruke, dá sa určite aj objednať.

koniarova
16. dec 2024

Objednaj si profesionálov. Presne vedia čo, kde treba dať. V konečnom dôsledku určite ušetríš,lebo to spravia lepšie ako ty. Majú skúsenosti.

macalau
16. dec 2024

Aj Coop Jednote to majú

jozef1890
17. dec 2024

Dobrý deň prajem, ja používam mačiatka, a mám pokoj. Taký potkan je veľmi nebezpečný, ale tam kde sú hlodavce a mačiatka sa tam aj vymočia tak sa v krátkej dobe stratia. Ja ich mám desať a som viac s nimi spokojný ako z chémiou, nakoľko hlodavce môžu mať kde si tam noru.