Ahojte velmi rada by som vyskusala avivaz Coccolino,pocula som ze je velmi dobra,neviete nahodou ci sa da zohnat aj v Kosiciach?
ano, tato avivaz je skvela, ale nie pre malicke deti, tym by asi moc vonala 🙂
@lussinka23 v DMku som videla v Dargove
@berni túto aviváž zháňa dasulik123, ja ju používam a len som reagovala že odporúčam 🙂
@lussinka23 jaaaaj zle som klikla 😀 😀 😀 😀 prepac 🙂
v DM-ku v Dargove ju nemali,tak som ju objednala cez MMB.je perfektnaaaa!a je tam tolko voni na vyber 🙂 super.rozhodne ju odporucam.dufam,ze v najblizsej dobe ju budu mat aj v Kosiciach 😉
@dasulik123 drogeria Teta ju ma v ponuke (vsetky vone),ale modra je NAJ 🙂 pre mna teda
je uuuzasna, pradlo vonia aj daaavno po oprati, cela skrina je prevonana.
od tety z drogerie mam info,co vravia zakaznicky , ze uplne naj je bledomodra, potom tmavomodra, dalej fialova , dokonca aj biela, ze specialne bielu si chodia ku nim kupovat az zo vzdialenosti 150km raz do mesiaca a zoberu jej 10 ks. .....tu som este nemala, no vyskusam. ale ze kazda je sama o sebe dobra.....
zatial som mala svetlomodru a tmavomodru a su perfektne.
Ahojte avivaz Coccolino dostat v KE - drogeria Teta na KVP nad Billou - 1l (rozne druhy ) v akciovej cene 1,99 Eur. a v Moldave nad/B., predajna na Bartolosovej - 1l (rozne druhy ) za 1,70 Eur. 🙂
da sa avivazcoccolino kupit v Trencine
Ahojte avivaz Coccolino uz maju aj v malej drogerii v Kosiciach na Furči,ulica Kalinovska.supeer,takze uz budem kupovat tam. 🙂
kde kúpim aviváž cocolino v Prešove.
tiež som počula že je super, dá sa kúpiť aj v Prešove
@minutka a ktora prosim vas modra?vetsinou odporucaju modru ale je tam viac otienov modrej?a rada by som ju aj ja vyskusala.dakujem
@2jarmila22 je iba jeden odtien modrej,potom maju este zltu,bielu,ruzovu. Ale ta modra je naj 😉
@v_alika12 je este tmovomodra,ale akurat dnes som si kupila tu bledomodru 😉 .je perfektna 🙂
Ahojte baby, ja som dnes bola u brata na navsteve a reku nakupim si ( zbadala som fresh) tak ako kracam pozeram a tam coccolino 😀 ) Kupila som dnes ruzove. Inac tuto avivaz nam celej rodine dovazal brat, ked bol na sluzobkach v Taliansku. A pamatam si silnejsiu vonu ako viac vonavu myslim. Dnes akoby boli zriedene s vodou alebo ja nebiem take slabsie 😠 Ale predsa som ju kupila 😉 Akurat periem tak som zvedava ci bude opäť voniat cely byt alebo to bude ozaj slabsie 😀
PS: NAD JAZEROM, OC VAZEC (BAJKAL) na konecnej elektriciek je spominany Fresh😉 a mali akurat modry, ruzovy, zeleny a biely 😉
Dala som zan 2,89€ ( 2litre )
A v drogerii TETA na mlynskej ani pri spominanom Bajkali co je tam TETA ju NEMAJU 😠
A kúpim ju aj v Poprade?
Ahojte, tak už som ju kúpila. Majú ju v Poprade v meste, v drogérii MIPA a 2l stojí 3,31E. Majú len modrú a bielu. Už sa teším na pranie 😀
A v prešove kde sa dá kúpiť?
O tejto avivazi som pred rokmi citala same chvaly. Dnes som ju objavila na južnej triede u cinana pri Lidli.
kde sa da Coccollino kupit v BRATISLAVE ?
dakujeeem
@janka22176 ,kde je v PP tá drogeria???Ďakujem 😉
ahojte vie niekto kde sa da zohnat tato avivaz v Ziline?? dakujem ;)
Ahojte vsetki faninky coccolina,nasla som stranku kde je po 1,99 liter teraz v akcii ,postovne sa neplati ak si vyberiete miesto kde si ho vyzvyhnete,hned som 3 ks objednala http://www.perieme.sk/perieme/e-send/#site_bottom
Dobrý deň, túto aviváž rozhodne odporúčam, teším sa na každé pranie, nádherne vonia po celom byte, už sa ma aj suseda pýtala v čom periem 🙂 po vyskúšaní viacerých som ostala verná modrej farbe. najprv som túto aviváž objednávala cez mmb, vždy sa oplatilo viac kusov objednať, no už som ju objavila aj v jednej Teta drogérii v našom meste, takže už kupujem tu. Neviem síce kde sa dá kúpiť v Košiciach, ale rozhodne Vám ju odporúčam!