Dá sa Iphone vypátrať podľa sériového čísla?

malenka0200
10. okt 2024

Ahojte baby chcem sa vás spýtať či niektorá z vás nemá skúsenost zo stratou telefónu. Pred pár dňami som iphone odhlásila z iclodu ale stratila som ho je možné ho nejako ešte vypátrať podľa sériového čísla mobilu ? Alebo si mám už radšej kúpiť nový

luciaruz
10. okt 2024

Ja mam v praci na starosti mobily a teda veľakrát kolegovia stratili. Vzdy sa to hlasilo na policiu, ale so 100% istotou ti mozem povedat, ze sa to najst nepodarí. Som velmi skepticka, myslim si, ze sa na to proste vzdy vykaslu a vobec neriesia takeho pre nich "hluposti". Mozno sa mýlim a naozaj to nejde.

brrunetkaa
10. okt 2024

@luciaruz ja som raz stratila resp neviem či mi neukradli mobil na dedinskej zábave (30km od mesta bydliska) asi 15 rokov dozadu taký vysúvací LG a asi 3 dni na to nám zvonili policajti že ho našli 😀 takze zázraky sa deju

olimuc
10. okt 2024

Ak bol ukradnuty mozes rovno kupit novy… mozes skusit geotracking ak ma aktivnu sim kartu … to Ti najde aj vypnuty (aspon posledne miesto pripojenia) ale podla serioveho cisla tazko … pokial nie je nejak blokovany (cez Cloud), ak je resetovany na nastavenia z fabriky tak tazko… policajti by mozno hladali keby ich ukradli viacero naraz … ale odhlasit to mozes … nahodou sa mozno najde a obehaj si zalozne … tam sa najde vselico