Dá sa cez paušálovú SIM kartu dobiť vklad na Tipsport?

youngmommy98k
7. dec 2024

Ahojte
chcem sa opýtať, dá sa nabiť konto tipsport cez sms ( to viem že dá) ale aj v tom prípade ak mám sim kartu paušálovú?

maranco
7. dec 2024

@youngmommy98k keď už veľmi chceš míňať na hazard tak to urob okamžitým prevodom na účet
všeobecne platby cez SMS sú drahé (poskytovateľ SMS platby si berie 30%), alebo platba kartou na hazard je s drahými poplatkami

zuzanka.zuzu
7. dec 2024

@maranco účet možno nemá kvôli exekútorovi 🤭😂

youngmommy98k
autor
7. dec 2024

@zuzanka.zuzu kde na také chodíte? v príspevku nestojí že sa máte starať do vecí do ktorých nemáte ale odpovedať na otázku, ak odpoveď neviete máte držať ústa a starať sa o svoj život. Máte ho snáď tak nudný že scrollujete modrý koník a riešitw životy iných?

123profil321
7. dec 2024

@youngmommy98k áno, dá sa to, aj keď máš paušál. Za toto obdobie ti potom príde faktúra o tú sumu vyššia

chrobak7
7. dec 2024

@youngmommy98k Ako predo mnou napísali - paušál neznamená, že nemôžeš mať vyšší mesačný účet. Len si paušálom predplatíš nejaké minúty a SMSky. Manželka má program Radosť 20 - dopredu zaplatí 20 € a môže prakticky neobmedzene telefonovať. Ale raz v zahraničí potrebovala dáta, a keďže to nebolo v paušále, tak si to na to obdobie aktivovala. Prišla jej faktúra v ďalšom mesiaci jej strhli vyššiu sumu, ako je mesačný paušál. Paušál je v podstate mesačná faktúra, len dopredu hradená.

Takže aj ty môžeš dobiť účet a potom to zaplatíš v ďalšom mesiaci.

niekto2hy
7. dec 2024

@youngmommy98k Ked sa da parkovne zaplatit z pausalu,preco nie Tipsport?

maranco
7. dec 2024

@youngmommy98k pri SMS platbe tam majú 10% poplatok navyše operátorovi

niekto2hy
7. dec 2024

@maranco Ale pri platbe kartou - urcitych bank,je ten poplatok vacsi.

maranco
7. dec 2024

@niekto2hy áno raz tu písal jeden študent na internáte, mal tuším SLSP a poplatok za dobitie bol asi 7€ a si viackrát za deň/týždeň dobil po drobných sumách kredit na hazard a potom bol naštvaný že ho "banka okradla" a nemá peniaze na jedlo

123profil321
7. dec 2024

@maranco čo sa týka hazardu, tento rok vstúpili do platnosti nejaké nové zákony alebo novely spojené s bankami. Keďže hazard sa ma netýka, neviem presne o čo šlo. Ale zrejme tieto vyššie poplatky. Vrak aj niečo s hypo to súvisí neskôr....

zuzanka.zuzu
7. dec 2024

@youngmommy98k waw ty si riadne drzí 😁 a očividne som sa trafila 😂 inak vôbec som v tom príspevku nereagovala na teba 😜

chrobak7
7. dec 2024

@zuzanka.zuzu Neviem, či je drzý, ale ty si netaktná a také poznámky, že niekto má možno exekúciu si si mohla odpustiť. Ak si nevedela odpovedať na jeho otázku, tak si sa mala zdržať komentára.

Normálne sa opýtal bežnú vec a ty si pustila nemiestnu narážku. Je jedno, či si odpovedala jemu, alebo niekomu inému. Ako by sa ti páčilo, keby na teba tu niekto napísal nejaký nevhodný komentár? Napr,, že kto vie, čo si robila v škole, keď nevieš, aké i sa píše v jednotnom čísle slova drzý. Asi by si sa ti to tiež nepáčilo.

A potom - povedala by si to niekomu neznámemu aj priamo do očí, keby ste boli napríklad niekde spolu na školení? Ľudia pri klávesnici cez monitor stratili slušnosť a taktnosť a dovoľujú si v príspevkoch čím ďalej, tým viac.

Aj maranco odpovedal mimo témy. Zadávateľ sa na to nepýtal. Prečo musí niekto hrať múdreho a dávať nevyžiadané rady?

zuzanka.zuzu
7. dec 2024

@chrobak7 hej hej drzý drzí moja chyba 🙈 a áno povedala aj do očí, aj to robím, môj otec je gembler a alkoholik, hazard je choroba a alkohol metla ľudstva. je to hnus a odpad spoločnosti. ale prečo si sa tu ty opustil ozaj netuším 😀 keby to bola nejaká rada k zdravotníctvu alebo proste niečomu užitočnému, kľudne aj sadenie zemiakov, ale hazard? to naozaj? a ešte chudáčikovi radia ako pravdepodobne obísť buď vekový limit alebo exekútora 🙈 to je tuším ešte väčší hnus než tí ľudia ktorí to robia

chrobak7
7. dec 2024

@zuzanka.zuzu Stačilo ti napísať sebareflexne, že áno, prepískla si to. Miesto toho sa teraz púšťaš do každého, kto nezdieľa tvoj názor.

A nie je hazard ako hazard. Takmer každý sa niekedy zúčastnil hazardu. A nie každý mu prepadne tak, že sa z toho nevie vyhrabať. Aj to, že niekto pošle SMS do rádia za nejaké žrebovanie je už hazard. Aj kúpa stieracieho žrebu je hazard. Aj tých budeš osočovať, že sú gambleri a majú exekúcie?

Nezdá sa mi, že by zadávateľ bol gambler bez sebakontroly. To, že niekto občas tipuje, nie je nič nezvyčajné ani zlé. A že máš zlú skúsenosť s gamblermi neznamená, že môžeš kohokoľvek napádať.

zuzanka.zuzu
8. dec 2024

@chrobak7 nikoho nenapádam, autor sa do tejto role vcítil sám 🤷 zjavne sa v nej našiel 😉 a nič som neprepískla, len mám nulovú toleranciu voči takýmto ľuďom ... ehm a "nepúštam sa do všetkých" zatiaľ si jediný ktorý sa takto opustil 🤭 máš pravdu, už končím, za viac slov mi nestojíš