Ahojte, chcela by som sa opytat, ci má niekto skusenosti s tvárovou gymnastikou ? Ak vobec pomaha, tak za aky cas ste videli naozaj viditelne vysledky? Hlavne mi ide o ochabnute líca a bradu. Dakujem
ahoj ja cvicim takmer kazdy den, cca 10 minm obcas vynecham, ked som moc unavena. je to super, tvar ako ked som bola vysokoskolacka, pevnejsia, rozjasnena, "zdvihnuta o poschodie vyssie" fakt vidiet zmenu po cca tyzdni poctiveho cvicenia - teda, ak uz mas ovisnute partie tvare.
ja som si minulý rok na vianoce darovala tvárovú gymnastiku knižku a DVD a nepustila som sa do toho. Asi by som mala 🙂
@mishkamishka a co presne cvicís?
@mishkamishka Ahoj 🙂 reagujem síce na starší príspevok, ale predsa sa opýtam, uvažujem tiež skúsiť začat cvičit tvárovu gymnastiku, píšeš že si videla pekné výsledky, podla koho si prosím cvičila? dakujem velmi pekne 🙂
ahoj, podľa Ivetky neviem juž priezvisko, ale má veľa videí aj na youtube a aj vlastný web, ľahko ju nájdeš cez vyhľadávač. taká blondínka.
@mishkamishka Aha ano poznám je🙂 dakujem velmi krásne za odpoved🙂 takže stojí zato skúsiť? je vidieť výsledky? lebo už som čitala aj názory že prepadli lica a zvýraznili sa vrásky, tak mám trošku obavu🙂
@silvinkag no, mne jednoznačne je vidieť po cca týždni dvoch, že tvár akoby omladla - kontúry sú pevnejšie, ryhy okolo úst miznú, pleť je vypnutá, proste super. keď sa mi nechce alebo nemám silu cvičiť, po pár dňoch presný opak - ovisnutá zostarnutá tvár. Za mňa jednoznačne áno. Neviem, kde urobili chybu kočky, že mali zlý výsledok. Možno cvičili až moc - ja cvičím raz za deň, cca 10 min. Na udržanie raz za dva dni.
@mishkamishka tvoje skúsenosti a výsledky s cvičením znejú skvelo a presvedčili ma, je pravda že aj tvárovú gymnastiku asi treba vedieť cvičit správne, neprehánať a cvičenie prevadzať správne🙂 idem do toho , ododnes začínam, pozerala som ma celkom dobru zostavu cvičenia nakaždý den 15 minutovku🙂 po nejakom čase sa ozvem aké mám výsledky🙂 v mojom veku to snád bude badať :D 🙂 dakujem moc krásne za tvoju odpoved🙂
@silvinkag pozrela som si profil, však ty si super kočka, nie je vidno žiadne vrásky... pst, tajomstvo, ja som presvedčila na toto cvičeie aj mm, cvičíme večer spolu a to je nespravodlivosť, že na chlapovi vidno zmenu hodne skôr - asi kvôli väčšiemu množstvu svalov a kolagénu v pokožke. ja som hľadala alternatívu k plastickej chirurgii a toto je naozaj fajn. Budem držať palce, aby si bola spokojná.
@mishkamishka och prepáč ja som ti neodpovedala, dakujem ti kráásne za kompliment, no to už su staršie fotečky🙂 ale už cvičím poctivo, ešte nevidím výsledok, mam hlavne vpadnute líčka,strácam už rýchlejšie kolagen a ubuda objem v tvári, tak zotrvám a uvidím...ale je strááášne zlaté že ta mužik takto krásne podporil a cvíčite spolu, to hned ide lepšie a krajšie 😍 😇
@silvinkag to je v poraidku, nič sa nedeje. držím palce, aby boli skvelé výsledky🙂👍
Dakujem krásne😍 určite zotrvám, a dakujem za správy🙂
@silvinkag Ahoj Silvi, viem,ze je prispevok starsi,ale celkom ma zaujima ako si nakoniec bola spokojna s cvicenim.Ci ti to pomohlo,ci to neprehlbilo nejake vrasky a ci sa oplati do toho ist? Ja prave uvazujem,ze sa na to dam,ale trosku ma odradzaju prispevky,v ktorych baby tvrdia,ze to nepomaha,ze ked to cvicis nespravne,tak to ma opacny efekt,ze je to zbytocna strata casu a pod. Skusala som uz najst aj nejake lektorky,ze by som dala aspon prve hodiny pod dohladom,ale vsetko je to online a ja tym online veciam velmi neverim.Tak ked si najdes cas,tak daj vediet ako si bola spokojna.Dakujem 😊
@monculik29 Ahojkyy😇 och prepáč, že odpovedám až teraz.. čo sa týka cvičenia, tak na chvíľku som poľavila, a efekt som videla hlavne v tom, že tvár bola taká sviežejšia menej povednutá, no treba vytrvat, aby bolo vidiet vysledky, najlepšie je urobiť si foto pre porovnanie, ale baby majú pravdu v tom, že treba cviciť správne, svedomito a poctivo presne podľa inštrukcií, Inák sa naozaj vrásky môžu prehĺbiť. Keď cvičíš správne dýchaš správne podľa videa, tak budeš naozaj na tvári cítiť tie svalíky doslova bolesť, čo tak má byť správne, že precituješ tie správne svaly, čo som predtým nikdy necítila, presne ako ked cvičíš telo, no a práve odo dnes sme si so sestrou dali chalenge cvičiť každý deň poctivo, aby sme si vedeli potom napríklad o mesiac dva porovnať výsledky🥰ak sa ti bude chcieť napíš, či si predsa začala cvičit, poprípade aké máš vysledky... dakujem pa❤
@silvinkag ahojky,nie nezacala som,stale len “studujem”😂🫣. Ale nasla som jednu babu v KE,ktora sa tomu venuje,tak jej budem volat pretoze si to chcem dopriat ako darcek na Vianoce.Tak potom dam vediet. Ty cvicis podla koho? A ako pokracuje Vasa challenge?😊
@zuz1978 Ahoj ja ju robim skoro kazdy den rano :D ale neprehanam to ,zaberie to mozno 2minuutky :D videla so to niekedy daavno v Tv , ze potom nebude dvojita brada ani ochabnuta 🙂 tak mozem povedat, ze dvojitu bradu (mozno aj vdaka tomu) som nikdy nemala ani teraz ked mam 79 tehotenskych kil ;) neviem ti dat link ale urcite na nete nieco najdes ;) ja robim len take jednoduche grimasy uz ako rannu rutinu ;) Kamosky tiez vravia ,ze to je super,ze aj ked som pribrala na tvari to nevidiet ;) takze odporucam ;) prve dni budes citit akoby svalovicu na tvari :D ale to prejde ;)