Ahojte baby 🙂 Som cca 2 mesiace po operacii zlcnika a stratene kilecka sa zacinaju znova lepit :/ ;) Takze uz zvazujem nejake to domace cvicenie ;) Mam doma k dispozicii beziaci pas myslite, ze by som uz nan mohla vhupsnut? Ci je to este dost skoro? Tak trosku mam z toho obavy , ci sa mi nahodou nemoze nieco roztrhnut alebo spravit pruh .. ale uz potrebujem sportovat :D 😅
Ci zacat radsej niecim lahsim ? Vdaka
tazko povedat, kazdy sme individualny pripad, takze by som to nechala na zhodnotenie tvojim lekarom, on ti bude vediet povedat
spytaj sa lekara, ale ak zaradis rychlu chodzu a zdravu stravu, neuskodis si a kila pojdu dole.
@slamka555 ahoj...kedy si nakoniec zacala cvicit?...ja budem mat 16.2.mesiac po operacii a uz chyba pohyb, uz sa citim relativne oki, tak by som postupne chcela zacat aspon s domacim cvicenim, nic silove...dakujem
@janka54321 Ahoh 🙂 aj ked mi dr. schvalil cvicenie uz asi tie cca 3mesiace od operacie. . tak zacala som asi az 6m.po operacii preistotu ;) .. nechcela som zbytocne riskovat 🙂 . Teraz; z som skoro 2 roky pooperacii ale uz necvicim ;) . 2 male deti nahradia vsetky stroje z posilovne 😅 Takze o pohyb nemam nuudzu :D ;) ..
@slamka555 dakujem za odpoved...joj dost neskoro, spytam sa na kontrole u obvodnej, co ona nato povie
@janka54321 Tak to bude najlepsie ;)
Operácia platničky a cvičenie
@slamka555 toto by som urcite konzultovala s lekarom aby si si viac neuskodila ako pomohla...