Co hovorite na rozhodnutie krajskeho sudu v prospech ministerstva vnutra? Je toto vobec mozne?
@nelca0510 voci tomuto rozhodnutiu nie je pripustny riadny opravny prostriedok
Čo hovoríme? To si myslíš, že sú všetky ženy tak blbé, že ti skočia na “otázku”? Typický predstaviteľ súčasnej vlády. Nie všetky ženy sú hlúpe tak, ako členka tvojho politbyra.
Ak tak rozhodol súd, tak je rozhidnutie MVSR v poriadku. My totiz nespochybňujeme rozhodnutia súdu a už vôbec nie rozhodnutia Ústavného súdu SR.
Pozdravujem šefa! A skús si nájsť lepšiu prácu.
@veklipo len som myslela, ci by sme nemali zorganizovat protest na ich podporu a vyjst do ulic… nezasluzia si to azda?
Za mna si to zasluzia. ak si videla duel spisiak vs gaspar na startitup, tak Spisiak viackrat povedal, ze sa nevie vyjadrit, ked spisy pristupne nemal, policia, sudy, prokuratura boli nezavisle, nikto nevynasal. Gaspar a spol ako obvineny maju pristup k informaciam. Na verejnosti povedia ako sa im paci a argumentovat je im tazke, ked OCTK su viazane mlcanlivostou a nikto iny nevie. Zasluzili by si, aby sme sa za nich postavili, ale pre mna je to tazsie, ked sa nemam ako argumentami pranit, alebo sa ich zastat.
V rozhodnutí Krajského súdu sa nekonštatuje, že postavenie policajtov mimo služby bez predchádzajúceho súhlasu Úradu na ochranu oznamovateľov bolo zákonné. Súd iba rozhodol, že Mestský súd nemal právomoc rozhodnúť o návrhu na nariadenie neodkladného opatrenia voči rozkazu ministra vnútra o postavení mimo služy.
@anavianavi pan Spisiak by bol skvelym ministrom vnutra, ja ho zeriem aky je inteligentny a celkovo to jeho vyjadrovanie. Chlap na spravnom mieste, kde sa na neho hrabe Šukaj…
@chodec15 mas pravdu, UŠP sme si mali urcite ponechat na cele s Lipšicom. To je odbornik sa spravnom mieste, nezavisly, spravodlivy, teraz bude len niekde na nizsej pozicii, boja sa ho, lebo robil spravodlive kroky…
Zeny spojme sa, toto nie je normalne uz…
Aha. O toto ide. Podkopávať rozhodnutie súdu. Súd rozhodol. Bodka. Tak ako rozhodol Ústavný súd. Rozhodol. Bodka. Nepodkopavam základné piliere demokracie.
@akje preco ine by odvolali slusnych a poctivych vysetrovatelov, ktori vysetrovali kauzy tykajuce sa Ficovych ludi? Alebo napriklad Ty osobne veris tomu, ze Specialnu prokuraturu zrusili, pretoze bola zbytocna???isli im po krku a bolo treba ich zastavit.A co novela trestneho zakona?Ty mas naozaj uprimny pocit, ze toto sa ma diat v spravodlivo riadenom state?
Ja sa skôr pýtam, či je vôbec možné, že niekto verí Čurillovcom a ešte ich ide obhajovať na MK 🙂
@beataxxx Santusovu chceli nakopat do pi… ta bude urcite krivak
@miniatura14 samozrejme oni jedini su neskorumpovani a spravodlivi, snad sa o tom nebudeme ani bavit, ako povedal pan Osusky, o pravde sa nediskutuje
Súd rozhodol. Odvolali sa?