Zdravím žienky. Máte niekto s tým to skúsenosti... 🤔?
Dnes sa nám s manželom stala divná vec.
Ja som bola v kuchyni pri okne, muž bol v spálni a zrazu sme obaja počuli niečo zvoniť.
Ešte som zažartovala, že čo robí. On, že nič. To ty. Začala som sa rozhliadať po kuchyni, že čo to bolo a o pár minút, zase. Išlo to z boku ako je linka a rohová políčka. Manžel prišiel pozrieť, nič také ako zvonec sme nenašli. Úplne jasné zvonenie. Niečo ako zvonec čo majú kravy, ovce.
Určite to nebol nikto ani mobil, nič podobné. A uz vôbec nie z vonku, či od susedov.
Divné.
@mijunik ved práve, že nič... Všetko som prezrela. A doteraz sme nikdy nič také nepočuli. A všetko je tak ako stále. Ale to bol presne zvuk ako keď zazvoní plechový zvonec. Druhé zvonenie bolo také tichšie ako prvé, ale počul ti veľmi dobre aj manžel. Obidva razy. No divne...
Demon, satan, znamenie z onoho sveta...🤣🤣🤣 Tu ma uz fakt nic neprekvapi...
@stanulienkat to zase netvrdím... Aj keď v znameniam z onoho sveta verím a mam viac osobných skúseností. Ale teraz si nemyslím...
@stanulienkat tak zase až tak nie... 🙈🙈🙈
Casom na to pridete, mala som v okne detskej izby zvlastne tiene, akoby hlava az po rokoch sme zistili, ze v dvore je otacava strieska na komine v tvare kruhu, ked bol kruh na plocho tien nebol a ked sa podla vetra stocil zrazu mi v okne vyskakoval kruh akoby hlava, no roky rokuce moji rodicia nechapali moj strach🙈😂
Ja nam podobnu skusenost, ale my dme zase cela rodina poculi ten vytacati ton ze tuuu tuuu tuuu ale uplne ze nahlas...raz zo zamknutej pivnice, v ktorej nikto nebol a par krat aj v dome. Tiez si to doteraz nevieme nijako vysvetlit. A nie, neboli to nase telefony
@cukroska ahoj, ja netuším, čo to mohlo byť, ale nie je tam niečo plechové, čo sa nejako posunulo (preto ten zvuk doteraz u vás nezaznieval) a pri nejakom pohybe to o niečo naráža? No ja by som bola prekvapená rovnako ako Ty… 🙃