Cucflek - ako sa ho zbaviť čo najrýchlejšie?

veronikaness
25. dec 2018

Ženy prosím rýchlu pomoc 🤦 ja viem že to sem vôbec nepatrí a strašne sa hanbím..... No potrebovala by som sa urgentne zbaviť cucfleku. S priateľom sme sa nechali včera trošku uniesť no a krk mi "zdobí" červený fľak. Vyzerá to otrasne, nechce to zakryť ani make-up na zakryvanie tetovaní. Ako ho čo najskôr a najefektívnejšie odstranim? Ďakujem za každú radu a prajem príjemné sviatky ❤️

sissy27
25. dec 2018

@veronikaness heparoid krém /gél

veronikaness
autor
25. dec 2018

@sissy27 nemám a všetko je zavreté keďže sú sviatky :(

sissy27
25. dec 2018

@veronikaness pohotovostné lekárne fungujú. Ale úplne najjednoduchšie to vyriešiš rolákom alebo šatkou. Nemáš za čo.

tosomja
25. dec 2018

Satka do krku.

veronikaness
autor
25. dec 2018

Skúšala som aj šatku. No keby to chcem zakryť musím si ju dať ako bandita 🤦 je voľajako tak vysoko moc :(

ivkazba
25. dec 2018

@veronikaness nehanbi sa, ja mám cucfleky takmer stále a to mám 40. Ja používam takú hrubú kryciu tyčinku z kozmetiky Pupa. Hoci to ti teraz nepomôže. 😉 Ja to inak neriešim, puritáni nech ťa netrápia. Teda pokiaľ to nepotrebuješ schovať pred manželom. 😉 :D

gabika0825
25. dec 2018

@veronikaness Nemáš rolák, ktorý má limec až po bradu? Alebo aj ten šál/šatka. Keď tak pozri či nemáš doma nejakú masť na odpuch, aj to by malo zabrať.

veronikaness
autor
25. dec 2018

@ivkazba no to nie ale sú Vianoce. Návštevy u starkej u ocina 🤦 No proste hanba 😭

sadika
25. dec 2018

@veronikaness aka hanba? si myslis ze starka,ocino a zvysok rodiny cely zivot len nad Bibliou sedeli? Ako si sa potom zjavila ty? 😂

veronikaness
autor
25. dec 2018

@sadika 😂 no ocino anjelik nebol. Ale ešte v podstate nikto z rodiny nevie že mám nového priateľa, bola som dlhú dobu sama. No a takto im to "oznámiť" fuha 😂

alex49
25. dec 2018

tak si to prelep náplasťou, že to máš oškreté a vybavené

zuzu7612
25. dec 2018

Súhlasím s @alex49 A keby niekto vyzvedal, čo je pod náplasťou, povedať, že nejaký hnisavy vriedik a začnú dávať rady, čo máš na to dávať a odvrátená pozornosť bude dokonale.... 😊
@veronikaness

tykat
26. dec 2018

@veronikaness prelep leukoplastom ze si si strhla znamienko....a hotovo, co koho do toho. 😉

prosteclovek
18. jan 2024

@ivkazba Smiem sa spýtať či vás niekedy bolia tie cucfleky?? Lebo mne priateľ spravil ešte v nedeľu cucflek na krku a len dnes som si na to dala ľad a dosť to bolí (vidno kus od vtedy) len to bolí. Či je to normálne. Nemusím sa báť?🥲