Covid v Číne

7. jan 2023

Čo si myslíte o situácii v Číne?Čítala som, že v lietadle z Číny s príletom do Talianska bola polovica ľudí pozitívna.Starosta mesta vyjadril obavy.Nepaci sa mi to moja lekárka tvrdí, že aj táto chrípka čo koluje je podľa nej slabý Covid, ktorý nezachytia testy.
Ako je možné, že Čína sa borí s problémami a ľudia veselo cestujú pozitívni?Hlavne, že kto chcel do Číny musel byť mesiac v karanténe, ale opačne môže prísť polovica lietadla pozitívna do IT

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lasoli
7. jan 2023

Bože ved nič,už sa asi netreba báť koruny ved je slabšia ako táto chrípka,lekárka asi bude konspiratorka nie ,?Tvrdiť ze chrípka je koruna ale možno sa nemýlim ved koruna už bude niečo ako chrípka pár dní si polezis a budeš zdravá,či čoho sa obavas??

zmrzlinka2021
7. jan 2023

@lasoli spravne sa hovori corona (citaj korona)

lindusss2016
7. jan 2023

Mali sme v novembri covid, dva dni zle a treti den ako rybicka. V decembri chripku - testom v nemocnici potvrdenu ako chripku typu A - dva tyzdne sme boli ko a uz mesiac po nej kasleme a sme stale unaveni... Naozaj sa bojime covidu? Ten bol oproti chripke prechadzka ruzovou zahradou

iwesska
7. jan 2023

@lindusss2016 Hej,aj ti co skoncili v nemocnici na kysliku v 1 a 2.vlne si urcite zazili prechadzku ruzovou zahradou. Kazdy novy variant moze priniest nove priebehy. Ak ten aktualny priputava opat ludi na kyslik,asi tam len predsalen nejaky rozdiel medzi aktualnou verziou bude.

queen_mary
7. jan 2023

@iwesska toto zlahcovanie a zovseobecnovanie nepochopim 🤷‍♀️

queen_mary
7. jan 2023

@lindusss2016 hej. Aj rakovinu dostane 10 ludi, 3 zomru do 3.mesiacov, 3 do roka a 4 ziju dalsich 10 rokov. Sama nemozes byt taka hlupa a rozmyslat tak, ako si napisala.

esmeronka
7. jan 2023

Tì čo si myslia že to je chripôčka pri dalsej vlne radi privitame na kovidovom are ako vypomoc a určite aj ine nemocnice

iwesska
7. jan 2023

@queen_mary Ani ja. Ja som mala z lahkeho priebehu Covidu zapal pluc,moje deti po takmer bezpriznakovom Covide obe problem s arytmiou. Pri chripke sme taketo problemy nemali. Mala by som sa opytat: To naozaj sa bojime chripky? 🤔🙈

lindusss2016
7. jan 2023

@queen_mary hlupa mozes byt jedine ty, ked ta ten koment tak vytocil a este si ho ani nepochopila 🙂 ja som tym chcela povedat akurat tolko, ze ta chripka, o ktorej pani dr autorky hovori, ze je to covid, je proste chripka. A je to silny virus a nikto pre to ziadne sceny nerobi. Preco? Ja som mlada a zdrava a naozaj mi trvalo dlho sa z toho dostat, o detoch ani nehovoriac. Nech mi nikto nerozprava, ze takato chripka nezabija vela starych a chorych ludi. Ale samozrejme len o covide sa pise ako o smrtiacej hrozbe. Lebo to je nieco "nove" a z nepoznaneho ma verejnost vacsi strach.

martinka13
7. jan 2023

Myslím si, že mi je to úplne jedno.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lasoli
7. jan 2023

@iwesska ale uz je oslabena,naco stale strasit 1a2 vlnou?Aj ori chripke koncia ludia na kysliku,len sa o tom tolko nepise.