Covid pass do mobilu

bambulka1122
3. aug 2021

Dievcata mate podobny problem ako ja? Ide o to, ze mam za sebou ockovanie, obidve davky, no digitalny covid pass mi neprisiel. Tak reku idem si to stiahnut, vraj sa to da. A tu som zistila, ze to odomna chce covid pass, ze mi to prislo mailom alebo sms. Ale mne nic take neprislo, ked som sa registrovala na ockovanie, prisiel mi pin kod. Ten ked som skusila zadat, tak mi to nezobralo.

dadis
3. aug 2021

@bambulka1122 to je taky kod, ktory su najdes v smske

dadis
3. aug 2021

@bambulka1122 aj pri kazdom objednani a vysledku ag testu, ktory ti prisiel smskou ten kod najdes

bambulka1122
autor
3. aug 2021

@dadis praveze som to v ziadnej sms nenasla. Nasla som iba sms s pin kodom a ten ked som zadala, tak mi zo vypisalo, ze zly covid pass

mogaa
3. aug 2021

@bambulka1122 ak nemáš ten covid pass, objednaj sa na testovanie, príde ti aj tvoj covid pass, potom sa odobjednáš

bluka2
3. aug 2021

Mna by skôr zaujímalo, kde si tu appku CovPass-App stiahnem. V Google play store nájdem všetko možné, len nie toto.
Či stačí sa na hraniciach preukázať žltou knižkou a nie tou appkou s QR-kodmi?

basska_b
3. aug 2021

@bambulka1122 Zavolať na hotline
@bluka2 jasné že áno. Ten kód to ma len urýchliť...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluka2
3. aug 2021

@basska_b dobre, tak potom na to kašlem a beriem preukaz iba

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulka1122
autor
3. aug 2021

@dadis na ag testovanie som chodila iba na zaciatku, ked vysledky nechodili smskou, ale vypisovali certifikaty, potom tym, ze som bola tehotna a sedela iba doma na riti som na testy nechodila, cize z testovania nemam covid pass prideleny

bambulka1122
autor
3. aug 2021

@cocolino234 takato sms mi neprisla, ani po prvej, ani po druhej davke. Malo to prist uz po prvej davke?

bluka2
3. aug 2021

@cocolino234 tak v každom eu štáte inak. Inde čítaš aktuálne, že kedysi sa to volalo Green pass

evkaor
3. aug 2021

@bambulka1122 musíš si tam zavolať, alebo napíš na messenger nczi, niekde sa stala chyba. Už sa to stalo známej.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluka2
3. aug 2021

@cocolino234 a mala by ta slovenska app načítať kódy aj z iných eu krajín? Lebo moje neprečíta

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hettinka
3. aug 2021

@bambulka1122 QR kód nájdeš v aplikácii svojej zdravotnej poisťovne. Stačí ho nasnímať potom do aplikácie greenpass, ktorú si stiahneš (len si to musíš otvoriť v inom zariadení a nasnímať)

Pokiaľ ti neprišlo 9-miestny kód "covidpass" (kombinácia písmen a čísiel) a chceš ho mať, musíš jedine zavolať na linku NCZI. Zasielali ho cez SMS extra ešte v júni/júli, nie teraz po očkovaní. Po očkovaní prišiel už len ďakovný mail a tam to číslo nie je.

lenkassk
3. aug 2021

@bambulka1122 manžel mal podobný problém. Digitálny covid pas sme stiahli z aplikácie Dôvera. Cez Samsung nám ho nezobrazilo. Niekde na internete som našla, ze to podporuje Huawei a Apple. Keď sme sa prihlásili cez iPhone, bol tam.

hettinka
3. aug 2021

my máme iphone a ukazuje ho aj v Dôvera, aj VZP

bluka2
3. aug 2021

@cocolino234 hej, nevyjadrila som sa veľmi dobre. To som našla v Nemecku, ale z nejakého dôvodu to nejde, nechápem. A cez slovenskú to tiež nejde, takže ani iné z EU zrejme nemusím skúšať.
PS: otváram to z Nemecka

bambulka1122
autor
3. aug 2021

@hettinka dakujem uz to mam ☺️