Ahojte ,užíva tu niektorá Concor ?🙂 Mali ste vedľajšie účinky nízky tlak ? Napríklad 90/67 je to normálne ? Alebo si telo musí len zvyknúť ;)srdce mám úplne zdravé len mám problém s tlakom a pulzom
No a tlaky som pred liekmi mavala bezne 150/100, takze to Ty podla tohto nemas ani tak vysoky ten tlak, len tie pulzy su vysoke. Ja by som skusila napriklad brat magnezium - formu bisglycinat.
Mne niekedy vyskocil tlak aj na 180/130, co uz bolo fakt vela, to ako tie hormony sa blaznili.
@meli888 beriem Concor. Zmenili mi ho z betalocu. Niekedy mávam takýto nízky tlak. Príde útlm okolo 16 a mám ho takýto nízky. Zatiaľ riešiť nejdem lebo nastaviť liečbu je ako za trest a znovu sa mi do toho nechce. Tiež som mávala vysoké pulzy. Ja som však pred liečbou skúšala magnézium a az keď som videla ,že bez liekov to nepôjde tak som začala brať. Vo väčšine prípadov sú už navždy.
Ja mam arytmiu a predpísali mi 2,5mg Concor na ráno, vzdy som mala nízky tlak ale teraz mam ešte nižší 80/50 a takto sa nedá fungovat, motá sa mi hlava cely den.
@meli888 kazdy liek na tlak sa uziva preto,a by tlak znizil.
predtym si neico uzivala?