Baby, kde by som mohla zohnať čokoládovú Kamasútru? V Prešove, alebo Nitre by som privitala najviac... Vďaka 😉
to je čokoládka s obrázkami kamasútry....
my sme to dostali minuly rok - ale nebola chutna 😀 (neviem odkial)
a nemáš obrázok ako to vyzerá?o tom som ešte nepočula 😅
Ja som kupovala v Tesco...
v tesco?? hm, tak to ma nenapadlo.. Oki, skusim pozriet. 😀
Ahoj máte obchod Bala? Tak tú bonboniéru som videla tam.
jééj baby, vy ste zlaté! A ja som myslela, že to bude problém niekde kúpiť, napadali ma len tie frah= obchody s čokoládou..
vesi: odkaz mas v IP 😀
aj ja si prosim obrazok, aj vyrobcu 😀
http://www.darkovasin.cz/eshop/index.php?page=s...
tu je odkaz na cesku stranku, ine som nenasla 😒
ale su rozne typy, napr. len jeden obrazok, taketo viacere,... vyrobcu neviem.
Ale je to celkom vtipne.... 😉 😀
aha 😀 nevedela som si to predstaviť 🙂 ako by som asi vysvetlila mojej 5 ročnej dcére čo tam tí ľudia robia 😒 😀 😀 😀
ahoj čerti, čakala som, že sa tu zjavíš 😀 😀
dik, ja som skor cakala, ze ich tam bude ovela viac tych cokoladok 😀
ja ju mam, dostala som ju od manzela, dal mu ju dealer, co mu vozi cigarety do podniku. a poviem vam, je vymakana do posledneho detailu 😀
petusko, mna zaujima aj chut, zlozenie, obsah kakaa % a hlavne povod. ani nie som narocna, co? 😀
a na inspiraciu nestaci?? 😀 😀 😀
hmm, pre mňa by musela byť karamelová, lebo ináč ja čokoládu veľmi nemusím 😅
Ahojte.Aj ja som ju dostala,je topekne urobene,ale chut teda nic moc 😒 .Este ju mam od augusta.Mam ju aj odfotenu. 😉
u mna hra prim mliecna - smotanova, ale pre manzelika chcem a ten moze hocijaku 🙂
dupi, musi byt aj kvalita 😎 , hadam ju dotycny (a) aj niekedy zje 😀
no kuknem, vecer ti vsetko napisem. vcul musim utekat k malemu.
moj drahy sa vyjadril, ze jest ju mozem, az ked vyskusame vsetky "cisla".😀
a skusim ju aj cvaknut zblizsia, aj ked viem, ze to v albume bude max pol minuty 😀
fakt nechuti dobre?? 😒
sisidl aha, takze to bude len na efekt 😒
ale sak si v pripade blbej chute "pochutname" inak 😀
petrusko, ved to hod na ulozto.cz tusim sa to tak vola, mozes tam nahrat rozne fotky a mas pokoj, potom nam sem hod link iba, alebo posli do IP, ja by som is tiez potom poprosila. Chcem sa spytat, kolko ta super coko asi tak stoji?
😀 😀 😀 aj tak sa dá 😉
no? a kde ju schovam? musim ju kupit tento tyzden, lebo odchadzame do PO k rodicom, a do vianoc aby sa mi niekde v skrini neroztopila..
dupinka hej, ale zas ked uz, tak uz... ja som narocna po vsetkych strankach. zabijem sa? 😀
to uz poriesim..
a to je co??? 😝