Ahojte zalozila som novu diskusiu kedze som dostala len jednu odpoved nna moju otazku 🙂.
Poslednu ms som mala 22-26.12.
6-7 sme maly s priatelom styk .... a 6 poobede ma zacalo boliet podbrusko a lavy vajecnik (pravde pod.ovulacia) tak ma boli kazdy mes boli to az krce.
Od vtedy ma stale pobolieva podbrusko cca 2dni ddo zadu ma 3x pichlo akoby v maternici az som musela dych zadrzat :( od vtedy mam uz len take akoby tlaky v podbrusku. Teplotu som si merala len 4 dni raz je vyssia raz nizsia ....skusala som uz aj krcok a mam ho tvrdy a kus vzadu skusala som na jeden prst (vosiel cely) ... myslite ze sa nam mohlo zadarit ? Mrcha ma prist 19.1
Vsak si urob test a nestrkaj do seba prsty.
Mozes mat aj infekciu
Toto prehnane samosledovanie a samovysetrovanie je mi strasne na smiech... Nechapem, co tym niekto chce zistit... Idem k lekarovi a nemusim sa nikde sparat a proovnavat zavery s informaciami z internetu...
zeby priznak nedockavosti? Vlastnej blbosti ci neinformovanosti? Ci priznak toho, ze sa az prilis sledujes? Priznak toho, ze nevies pochopit, ze my ti tu cez pocitac diagnozu neurcime?
Jeziskove huslicky...... 🙄 Ved zaloz este aspon tri rovnake temy, kolko odpovedi by ti teda stacilo? Desat? Sto? Ci kolko?
Smer psychiater 🔜🚑 🏥
len ďálej skúšaj s tým prstom až dostaneš nejakú infekciu....
to ešte ani lekár by nič nezistil, nieto my tu od počítača....