Čo zvláštne robia vaši susedia?

29. júl 2024

Čo zvláštne robia vaši susedia?
Náš sused má svoje obľúbené parkovacie miesto. Vždy, keď je voľné a parkuje inde, príde a preparkuje. Aj keď o hodinu, dve niekam odíde 🙈 A inokedy tam stojí aj mesiac. 🤷🏼‍♀️
A on má susedku, čo ho pri tom pozoruje a zakladá diskusiu na MK 😅

leuska0910
29. júl 2024

Nic take, celkom normalnych susedov mame🙂

ellemell
29. júl 2024

Nech premýšľam akokoľvek tiež nič také sa zvláštne u nás nedeje. Asi sú to ozaj len nejaké výnimky.

kandelabra
29. júl 2024

Ja mam susedu, ktora ma psa... taky nejaky portvis... vsetko je tomu jedno, robte si so mnou co chcete... ona ho ma podla mna miesto dietata. Bezne ho oslovuje sweetheart, babes, psik potrebuje pri kakani pokoj, od susedov klud a toto a hento... A vozi ho v kociku. Raz mi povedala, ze mat psa je takmer tak narocne ako mat dieta, lebo mu musi cez svoj volny cas vymyslat vylety. Tak si uz len pomyslim svoje a neriesim. 😂

ssimusska
29. júl 2024

Nezaujíma ma čo robia moju susedia, pokiaľ to nezasahuje do môjho súkromia 😅.

jamimo
29. júl 2024

hmmm... tak u nás by to bolo na pravidelnú rubriku. Našťastie sme sa odsťahovali 👍 lebo vesmír ľudskej debility nemá hraníc. Možno ani nie tak zvláštne, ale nepochopiteľne 🤷‍♀️
Napr. Von balkónom ti visí bielizeň, suseda nad nami vypráši koberec...
Sadila som kvety pred bytovkou, suseda hádzala ohorky z balkóna... poprosila som ju, nech ich hádže do plechovky na svojom balkóne... Myslíš? Poslala ma do p... veď vieš kam 😄
Vychádzam z bytu, počujem, že sused pod nami vychádza z bytu tiež. Idem schodami dolu. Ako psychopatický stihoman zalezie do bytu 🤨 Myslí si, že ho nepočujem, keď ma stretne, také debaty, ajajáj...
Ďaľší sused má 2 autá, garáž... manželka odíde do práce, on je na ID, vytiahne svoje auto a drží jej miesto kým príde z práce 🤔
Ostatní na bytovej schôdzi dokážu vypotiť také dojmy a pojmy, že mi zabrzdí vnímanie reality a sama seba sa pýtam, či sa narodili tak sprostí (vulgárnejšie nejdem písať) alebo absolvovali nejaké špeciálne školenie???

zorkahorka
29. júl 2024

Nasi nevychadzaju z domu 😆

tiezjedna
29. júl 2024

bývame v RD, takže netuším, čo robia susedia 😂 Ale u našich,ktorí bývajú v paneláku sú susedia, a tí sú celé popoludnia nakýblovaní na lavičke pred barákom, full family. Asi doma nemôžu byť v jednej miestnosti alebo neviem😂

buberova
29. júl 2024

Našťastie nemám čím prispieť 🤣🤣

petronela1985
29. júl 2024

Naši susedia majú tak 3-4x do týždňa návštevy, akonáhle zaparkujú, vláčia ich hore kopcom pozrieť záhradu. Komentujú každý jeden stromček. Potom návšteva odchádza. Zaujímavé je, že vždy vidím nových návštevníkov, asi sa už nevracajú. Netuším, kde furt chodia na nových a nových známych 😅

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daja07
29. júl 2024

@petronela1985 a nepredavaju oni tu zahradu a su to ti co prejavili zaujem? 🙂

nika23t
29. júl 2024

Jeden, ktorý býva s rodinou v dome oproti, dokáže fakt vážne hodiny denne stať pri svojej bráne a pozerať nám do dvora. Po stranach nemáme susedov, takže jedine do nas. Keď niekto z nás sa ukáže, otočí hlavu a caka.

diewcatqoo
29. júl 2024

Moj varil piko... 🤷‍♀️

luccija
29. júl 2024

Zvláštne nič....ale naša suseda každé ráno, keď ešte spíme vynada psovi, keď ide do práce ešte to je stena vždy niečo rozkuse, zničí vždy sa strašne zlaknem🙂spálňu máme hneď pri ich garáži.

kikazoe
29. júl 2024

nad nami je byt na prenájom....už tam býval kde kto ale naši najnovší sú topka- vysávajú denne 12-17 krát 🙂 bytík je 2 izbový a iba on a ona - bez detí a to o 8.30 odídu a 17.00 prídu

alenka58
29. júl 2024

v bytovke máme slušných susedov, bezproblémových, ale na chalupe/dome máme sprava susedov, ktorí sú prírodní ľudia tak si hovoria a chodia po záhrade nahí, preto sa tam aj menej zdržiavame, mne je to nepríjemné a hlavne keď deti prídu, vtedy ich prosíme aby si dali plavky, nie vždy nám vyhovejú

babulkomale
29. júl 2024

@oliolijanka a žijú? Co sa stalo?

petronela1985
29. júl 2024

@daja07 nie, toto už je roky. My tu žijeme 12 rokov + 2 roky sme stavali a stále to isté. A keď nemajú návštevu, tak sú v záhrade susedia (2 dospelí a 1 dcéra). Kosia 2x týždenne celú záhradu. A majú tam len stromčeky, iné nesadia.

misana84
29. júl 2024

Autor ktorá naša suseda si? 😀😀😀😀

misana84
29. júl 2024

A keď chceš odpoviem Ti prečo to robí😀 nechce aby mu oskreli auto… určite je to take miesto, kde nikto max. 1 auto pri ňom stojí… či?

lindous
29. júl 2024

Mne nič také nenapadá a núti ma to sa zamyslieť, či nie sme my tí divní susedia 😂😂 ale keď som bola dieťa mali sme takého, ktorý asi fakt veľmi nemal rad ľudí a vždy keď išiel do brány a videl, že niekto ide za ním, tak rýchlo sa zavrel vo výťahu, vyviezol sa na svoje poschodie (3.) a výťah poslal ešte úplne hore na 10, aby človek dole čo išiel za ním čakal 😄

tetapetra
29. júl 2024

Musím sa opýtať suseda mojej mamy. Ženy to je fakt na slučku. Naši nemôžu ísť ani len na dvor,aby nebolo:"suseda" 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

masinka
29. júl 2024

Vedla mojej mamy bola garsonka, v nej byvali matka s dcerou a tie sa venovali najstarsiemu remeslu, vzdy ked mala jedna zakaznika, tak druha stala na chodbe a fajcila (a mame isiel dym popod dvere, tak presne vedela kolkokrat denne). Ked zakaznika nemali, tak fajcili von z kuchynskeho okna a mame isiel dym priamo do kuchyne.

domka222
29. júl 2024

Kočíkuje psa. Ale aspoň nie v detskom, ale pre psa

hankab
29. júl 2024

Sťažuje sa na našich psov, že štekajú 🤷🏻‍♀️ nebolo by na tom nič zvláštne, keby sme nemali v tesnej blízkosti ďalších 6 susedov, ktorí s tým nikdy nemali problém (pýtali sme sa viacerych). Ani jej muž nemá. Je dôchodkyňa, chodí po celej ulici a všade rozpráva, že naše psy štekajú, už sa bola pýtať aj miestneho veterinára, ktorý ju poslal preč s tým, že keď nevedia rozprávať, tak si postekaju. Už sme kvôli nej ohradili polovicu záhrady (plot stal 500€), aby ich toľko nepočula. psom kúpili protistekacie obojku, zatvárame ich na noc. Vtipne na tom je, že na ulici bližšie k nim máme ďalších 5 psov, ktoré štekajú fakt že nonstop, ale na tých sa nesťažuje, lebo ich majiteľov pozná roky rokuce. My tu bývame rok a rovnaké naprieky robila predošlému majiteľovi, ktorý mal psa vo vnútri a ventil sa iba chvíľu na dvore. Kvôli nej dali psa preč, lebo ich to nebavilo počúvať.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bobrina1
29. júl 2024

Suseda bezne chodi naha po byte, ma velke netypicke okna, cize ju komplet vidno, ma macky a takato naha sa s nimi hra.🤣

autor
29. júl 2024

@misana84 Parkovanie pozdĺžne na chodníku. Aj tak mu ho ťukli zozadu 🤷🏼‍♀️ Stále vraví, že to je auto jeho ženy, ale chodí na ňom len on.

oliolijanka
29. júl 2024

@hankab Nasa dedina ma facebookovu stranku a na nej je zalozena tema susedov jednej ulice, kde sa hadaju, ze ci kohut rano kikirika. Ze ho treba zabit, aby nebudil.😁🙈

misana84
29. júl 2024

Tak to nie sme my 🙈😀😀😀😀