Čo znamenajú sny o vlastnej smrti?

gonzales
16. jan 2021

Zdravím. Čo môže znamenať keď sa mi pár nocí sníva to isté dookola? Sen je o Smrti amojej priateľky.... Ideme autom a vždy na tom istom mieste naburame a ona zomrie.. Nevie niekto čo by to mohlo znamenať?

deti95060810
16. jan 2021

čo tam vidíš ešte okrem toho? vodu, oheň, dym, aké máš pri tom pocity...

gonzales
autor
16. jan 2021

@deti95060810 vystrelene airbag kapota skrcena po náraze do stromu.. Z motora stúpa dym a ona má hlavu na palubovke a celá je od krvi

deti95060810
16. jan 2021

dym - hádky, nepríjemnosti....
nepríjemný sen, dávaj si pozor...🙄

ejanjelik
16. jan 2021

Mozno by som sa zamerala na ro miesto. Kde to je ? Chodievas tadial? Vraj ked sa sniva o smrti znamena to opak. Mozno by som pred spanim skusila nejaku psychohygienu. Trapi ta nieco?

gonzales
autor
16. jan 2021

@ejanjelik je to kúsok za dedinou v zákrute.. Vždy v tom sne nad autom stratím kontrolu.. A chodievam tadiaľ často... A doma hádky.. Nezvládam školu.. Zvykneme sa občas s prístelkou pohádať kvôli hlúpostiam

petra199099
16. jan 2021

@ejanjelik potvrdím že to pravda nieje lebo mne si snívalo o bratovi že zomrel ešte dávnejšie a naozaj zomrel pred 2 rokmi

deti95060810
16. jan 2021

@petra199099 ak sa ti snívalo že zomrel, mal sa dožiť vysokého veku...

deti95060810
16. jan 2021

nie každému sa sny plnia...

ivetka_kamo
16. jan 2021

Mne sa dnes snívalo, že otec bol nevyliečiteľne chorý a zeu navrhli eutanaziu v nemocnici a prišla som k našim na návštevu, vo vani plnej krvy a ladnačikov (nanukov) plával kapor. On ryby miluje. A ze je to Rozlúčkova večera, ze zajtra ide na to. Bol veľmi vyrovnany, ja som nanho kričala, že to nemôže spraviť, že im všetkým preskočilo. Nato om sa ocitla v dákej internátnej izbe číslo 173, a začala som so strojčekom strihať vlasy... Potom som sa zobudila

gonzales
autor
16. jan 2021

@deti95060810 hádky medzi nami boli dosť časté.. Vtedy sa mi to snívalo strašne často.. Potom sme sa rozišli a prestalo to.. Pred mesiacom sme sa dali dokopy zas a zasa to začalo pred par dnami

thewitch
16. jan 2021

ty máš ozaj čudné príspevky ... Buď sa o svoju ,,paranoidnú, schizofrenickú" priateľku bojíš, alebo si troll alebo si tu zo všetkých robíš prdel a ktovie či nie si len nejaký psycho ... máte niečo nevyriešené vo vzťahu to viem isto hlavne ak je priateľka vážne chorá alebo vy .. fakt z tých príspevkov neviem usúdiť kto je ten chorý ... nepríde mi to však normálne ani profilová fotka, choď si trolliť inam

heidi4
16. jan 2021

Btw, nie si nahodou ty D. a ona N.?
@gonzales

andreatytler
17. jan 2021

@thewitch Ale pise dost presvedcivo🙂... ak by neboli tri podobne prispevky v jeden den, nepochybovala by som o tom ze su skutocne.

thewitch
17. jan 2021

@andreatytler Presvedčivo? Neviem ... Jedna vec čo znamená keď sa ti sen sníva dookola znamená že je to dôležitý sen ... lenže najprv píše o duchoch potom o snoch s priateľkou a nakoniec o jej chorobe ... prečo?

ejanjelik
17. jan 2021

@gonzales mozno ma zomriet vas vztah

andreatytler
17. jan 2021

@thewitch ved prave tak som to myslela ze preco tri prispevky plne nadrirodzena a smrti. To sa mi nezda ze by jeden clovek zazival tolko zlych veci s duchmi, zlymi snami a dusevnou chorobou. Ale keby bol len jeden prospevok, nenapadlo by ma pochybovat ze ci je vymysleny.