Zdravím. Čo môže znamenať keď sa mi pár nocí sníva to isté dookola? Sen je o Smrti amojej priateľky.... Ideme autom a vždy na tom istom mieste naburame a ona zomrie.. Nevie niekto čo by to mohlo znamenať?
@deti95060810 vystrelene airbag kapota skrcena po náraze do stromu.. Z motora stúpa dym a ona má hlavu na palubovke a celá je od krvi
dym - hádky, nepríjemnosti....
nepríjemný sen, dávaj si pozor...🙄
Mozno by som sa zamerala na ro miesto. Kde to je ? Chodievas tadial? Vraj ked sa sniva o smrti znamena to opak. Mozno by som pred spanim skusila nejaku psychohygienu. Trapi ta nieco?
@ejanjelik potvrdím že to pravda nieje lebo mne si snívalo o bratovi že zomrel ešte dávnejšie a naozaj zomrel pred 2 rokmi
@petra199099 ak sa ti snívalo že zomrel, mal sa dožiť vysokého veku...
nie každému sa sny plnia...
Mne sa dnes snívalo, že otec bol nevyliečiteľne chorý a zeu navrhli eutanaziu v nemocnici a prišla som k našim na návštevu, vo vani plnej krvy a ladnačikov (nanukov) plával kapor. On ryby miluje. A ze je to Rozlúčkova večera, ze zajtra ide na to. Bol veľmi vyrovnany, ja som nanho kričala, že to nemôže spraviť, že im všetkým preskočilo. Nato om sa ocitla v dákej internátnej izbe číslo 173, a začala som so strojčekom strihať vlasy... Potom som sa zobudila
@deti95060810 hádky medzi nami boli dosť časté.. Vtedy sa mi to snívalo strašne často.. Potom sme sa rozišli a prestalo to.. Pred mesiacom sme sa dali dokopy zas a zasa to začalo pred par dnami
ty máš ozaj čudné príspevky ... Buď sa o svoju ,,paranoidnú, schizofrenickú" priateľku bojíš, alebo si troll alebo si tu zo všetkých robíš prdel a ktovie či nie si len nejaký psycho ... máte niečo nevyriešené vo vzťahu to viem isto hlavne ak je priateľka vážne chorá alebo vy .. fakt z tých príspevkov neviem usúdiť kto je ten chorý ... nepríde mi to však normálne ani profilová fotka, choď si trolliť inam
@thewitch Ale pise dost presvedcivo🙂... ak by neboli tri podobne prispevky v jeden den, nepochybovala by som o tom ze su skutocne.
@andreatytler Presvedčivo? Neviem ... Jedna vec čo znamená keď sa ti sen sníva dookola znamená že je to dôležitý sen ... lenže najprv píše o duchoch potom o snoch s priateľkou a nakoniec o jej chorobe ... prečo?
@thewitch ved prave tak som to myslela ze preco tri prispevky plne nadrirodzena a smrti. To sa mi nezda ze by jeden clovek zazival tolko zlych veci s duchmi, zlymi snami a dusevnou chorobou. Ale keby bol len jeden prospevok, nenapadlo by ma pochybovat ze ci je vymysleny.
čo tam vidíš ešte okrem toho? vodu, oheň, dym, aké máš pri tom pocity...