Od coho je odvodeny vas nick? Co presne znamena?
Hračka
Sa pyta anonym? 😂
a co znamena tvoj nic? Sa musis neskutocne nudit, vsak 😁?
MIA-moj havo
Nazov rieky
Náhodou, dobrá téma, tiež si veľakrát hovorím, čo znamená niektorý nick. Len ma mrzí, že sa to pýta anonym. Asi sa za svoj nick hanbí.
Ja sa za svoj nehanbím a nemám problém ho ani vysvetliť. Používam ho už od ZŠ, za normálnych okolností je v tvare H². Tu som ho zjednodušila. A čo znamená? Mám iniciálky HH. Čiže HxH, čiže H na druhú. 🤪
Mám veľmi rada mačky a z toho to vzniklo. Myslím, že od “miau” nejakým breptnutím bolo zrazu “Mija”. Volám sa Monika, ale manžel ma odvtedy volá Mija, aj keď vonku počujem, že niekto volá na dievčatko alebo na psíka “Mia”, tak spozorniem, či to nie na mňa hovoria. ☺️☺️
Mýtické zviera pripomínajúce vychudnuteho psa, ktorý pije krv ovciam a koziam. Doslovne môj nick znamená sať kozu 😏
ani neviem....
To meno sa mi paci a ked raz budem mat dceru ,tak to bude jej meno😂
@medina20 a syn bude mekka?
Prezývka. 🤷♀️ sused v podobnom veku mal malú sestru, ktorá nevedela vysloviť jeho meno, volali ho Galgan. A mne ako dievčaťu logicky v jej prevedení prischla Galganka.
Asfodel - lalia ktora kvitne pri branach podsvetia 😉 asfodelka horsky zlty maly kvietok
H na druhu sa mi paci 😀
Ja mam iba prvy kvietok co mi napadol a znak, lebo ich uz bolo viac 😀
Inak som tu videla uz par velmi zaujímavých nickov. Nejaka bakteria, alebo co to bolo po latinsky a take. Sa mi to pacilo 😀 alebo vykrik, ked uz clovek nevedel vymysliet nic, co by uz nebolo pouzite 😂
Moje je tiež skomolenina mena .Volám sa Lucia tak skratka prvého písmena a posledných dvoch tak Lia a ostatné bol výmysel lebo nič iné nebolo už volné a 8.2. som sa narodila.Inak pekná diskusia len škoda že sa tak málo zapojilo🙂
Moj je len kombinacia prveho pismena mojho mena a troch mojho priezviska
Odvodeny z mena 😉
úsmev
@zuzanka.zuzu Niekto sa snaží byť vtipný? Nie syn by nebol Mekka😉ale mal by jednoznačne muslimské meno😉
Volam sa Petra a ked som bola dieta som milovala 101 dalmantincov. Tam bola perdita :D aj som sa tak podpisovala a mam aj taku prezvyku v okoli ktora sa ale skratila na Dita.
Volám sa Milena a rok narodenia
zahranicne meno, ktore sa mi paci a den mojho narodenia.
@zuzanka.zuzu Keď žije v zahraničí, alebo v komunite muslimov, tak je to úplne normálne meno.
Medina
Origin: Hebrew
Meaning: From The City
Aj v západnej EÚ máš ľudí, ktorí sa volajú rovnako ako nejaké mesto. Resp názov mesta je zhodný s menom. Napr Paríž a podobnosť Paris Hilton a iné..
@lenkakravcova ten hebrejsky povod sa mi pre moslimov paci 😆
Neznamena nič, ale ma svoj cieľ. Lebo keď sa zacne používať ako argumentácia, tak viem, ze debata je u konca a dalej to nemá význam. Lebo akosi došli argumenty...