Tak opíšem ten sen....chcela som asistovanu samovraždu...schválili mi to...mieril na mňa pištoľou nejaký muž a ja som mala povedať kedy môže vystreliť ..trvalo to hodiny, všetko som prežívala v Tom sne akoby sa mi to dialo úplne naozaj, no nedokázala som to a strašne som sa bála tej bolesti, že isto ju pocitim...potom mi priniesli kyanid a že ten keď polknem, určite zomriem....to mi už prišlo ako lepšia alternatíva, tak som ho polkla a čakala, bol to veľmi temný pocit akoby som naozaj prežívala smrť..cítila som ako nechcene sa mi zatvárajú oči, ešte som tuším povedala niečo v Tom zmysle že ahoj svet, aj som cítila hnusnu pachuť toho kyanidu aj keď netuším ako môže chutiť :D, no a zrazu som sa začala preberať...povedali mi že to nie je možné, že po tomto musim zomrieť...no tak mi doniesli ďalšiu a znova sa zopakoval úplne ten istý scenár, už som cítila že smrť prichádza aj tie hnusné temné pocity aj tá pachuť ...a znova som sa prebrala ...potom sa to zopakovalo tretí krát ešte, že doniesli mi aj tretiu tabletku...a potom som sa zobudila....v skutočnosti len môžem o sebe povedať že som nešťastná vo vzťahu, ďakujem ak to niekto dočítal až sem a ďakujem aj osobe čo mi tento sen vyloží
@karinka223 no ja verím že sny nám vedia povedať aj niečo viac.... A zvlášť keď mne sa sníva raz za 5 rokov ...a toto bol ešte strašne živý sen...tak ma zaskocil
@michu_ Asi áno....chcela som možno viac do hĺbky či by to niekto nevedel okomentovať, na nete sú len také, že domienky
Smrť- ukončenie niečoho, nemusí to hneď znamenať doslovne smrť osoby.....z tvojho popisu sna, to chápem tak, ,že ty chceš, zomriet- v zmysle ukončiť vzťah ale nevieš to urobiť, nevieš prijať tu smrť toho vzťahu aj napriek tomu, že v ňom cítiš,,chuť toho kianydu .snáď som sa vyjadrila zrozumiteľne, 🤔
Tak asi z toho vztahu chces odist, ked si nestastna, ale nevies ako. Stale sa vracias, ostavas, aj napriek tomu, ze to nechces.
Keď si tvoj príspevok čítam znovu- tak ten sen máš krásne zosobnený, strelec- tvoj muž, priateľ,
Mne sa raz snivalo, ze som uz bola mrtva :D teda, prechadzala som nejakou ulickou, pozdlz ktorej stali ludia a uz neviem ci mi fandili alebo co :D mozno tam len tak boli, neboli konkretni. Konkretny bol len jeden, moj byvaly, a vsetci sme vyzerali zivo, ale ja som proste vedela, ze som mrtva, a idem niekde na “druhu stranu” :D zobudila som sa na to, ze placem :D
@oonnaganamakusai a ja nechápem ľudí, ktorí nevidia význam snov 😉 netreba sa zapájať, keď nemáš čo k téme. Autorka chce vyložiť sen a nie čítať, že je ,,na hlavu,,
@oonnaganamakusai áno to beriem...ono prakticky som bola presne toho názoru ako tu napísala katarinka89..len som chcela či sa ešte niečo možno viac nedozviem....scény nerobím...diskutujem tu slobodne tak ako je slobodná aj tvoja myseľ
@katarinka89 ja som presne aj s týmto pocitom vstala ....ako si opísala ten môj sen...takže to bude presne tak ako si napísala ty
Smrť môže znamenať nejaké zmeny v tvojom živote. Bud pozitívne alebo negatívne.
@oonnaganamakusai snažila si sa jej viac priblížiť, vysvetliť jej sen? Nie- len ju ideš presviedčať o svojom názore
@katarinka89 A ty ju presvedčiaš o názore vášho suseda?
@katarinka89 ďakujem ti 😊
smrt- symbolicky- ako koniec niecoho, zmena. v podstate to sedi na vztah, kt.mozno nevies ukoncit...?