Ahojte😃čo znamená sen o rybkach ktoré plávali vo vani?
@11silvia11 to ze sa ti snivaju bludy :D alebo zeby si si mala zabezpecit akvarko :D
@11silvia11 mne každý sen o rybách znamenal tehotenstvo, prírastok do rodiny
@misika33 tehotenstvo u vás alebo celkovo v rodine?☺️
Že sa utopiš v akvarku 🙄🙄🙄
@11silvia11 mne sa naposledy snívalo o pláži a vyhodila sa tam rybka do piesku...do rodiny nám pribudnú 2 bábätká 🙂 tento sen bol však taký iný oproti iným snom s rybami ktoré som mala a nakoniec čakáme bábo aj my 😊 Ja mám dosť často sny ktoré sa stanú-minule som mužovi hovorila že sa mi snívalo že známa je tehotná a naozaj je ale o tom som nevedela.Alebo veľa krát sa mi proste snívalo že niekto bude mať drobca a naozaj to tak bolo 🙂
@4stanka4 v sne ste aj chytili rybu ?😃zevraj vtedy je zena tehotna
@11silvia11 nie nikdy som tie ryby v sne nechytila...toto bol sen o tom že sme boli s manželom na dovolenke a bola tam nádherná pláž s palmami (na takú by som raz chcela ísť) a prechádzali sme sa tam s mužom a ja som začala plakať že ako tam je krásne a v tom sa vyhodila do piesku tá rybka 😁
Prírastok do rodiny...možno aj ty.
Prírastok v rodine 😀
Mne sa snivalo ze som sla na bicykli a videla som na ceste stáť muža ktorý drží rybu ako kapra..ked som prechádzala okolo neho vykrocil mi do cesty a vytrcil tu rybu na mňa a suchla sa mi o rameno. Takže on to urobil naschval , chcel aby sa o mňa šuchla....Co to znamená?
Nové bábätko v rodine ❤️
Moja mama vzdy tvrdila, ze ryby znamenaju rozmnozenie v rodine....ci to aj vyslo, neviem, nesledovala som to 😃