Viete mi niekto povedať čo to znamená? Taká matka s dcérou z nášho mesta si hovoria že sú Aristocratky a hento majú na sociálnych sieťach písané .. sú dosť na vysokej nohe
Len ma tak zaujíma čo je to za pojem
@ssimusska ahaa no ja som to hľadala celým názvom aristokrat c.ferrero a našlo mi Ferrero čokoládu 😂😂😂
To Ferrero je nejaká ich osobná vytvorená "značka"
@dominikamacakova ahaa tak.. a acistocrat teda znamená že nejaká vysoká šľachta? To ako ich predkovia v ich rodine boli nejaká šľachta ?
Dámy sú hádam pokrvni potomkovia nejakého šľachtického rodu? Alebo im len preplo a potrebujú byť zaujímavé? Lebo to druhe je na 99% pravdepodobne a zjavne to zaberá, pozornosť už vzbudili, ti co vedia si len klepu po cele
Podľa priezviska veľmi na aristokratickú šľachtu nevyzerá tá pani/slečna.
@zuzanockamt ako vieš o koho ide?
@viestta ja neviem práve tak asi sú keď to všade uvádzajú aj matka aj dcéra
Staci Google a Facebook, a najde si ju velmi lahko.
@autor no oni by mali byť v tej najvyššej spoločenskej vrstve, mať určitý vplyv. Ak si žijú na vysokej nohe, majú majetky a luxusné sídla, kľudne sa môžu byť Aristocrat C.Ferrero
@dominikamacakova akože žijú si.. ale v najvyššej vrstve to neviem.. ale dosť cestujú tak možno v iných krajinách sú
Možno Ferrero je nejaká nižšia odnož, neviem. Myslím si, že to má určite nejaký význam v tých ich kruhoch, ktorým nerozumiem 😀
Autorka
Stačilo zadať do vyhľadávača.
@dominikamacakova Zase netreba až takto fantazírovať 😂😂😂 Zadaj si do vyhľadávača a zistíš. Určite žiadna šľachta.
@zuzanockamt tak čo si vygooglila? Podeľ sa
@dominikamacakova Nejdem tu predsa zverejňovať identitu cudzej osoby. Google + pár sekúnd a máš to. Ženy, ženy, veď rozum trošku použiť.
@zuzanockamt však ale nie o koho ide.. ale čo znamená ta šľachta
Autorka
Podľa mňa nič. Snaha byť zaujímavá.
@zuzanockamt ty si normálna? Veď napíš čo znamená ten názov. Tvoje googlenie absolútne nikoho nezaujíma 😂
@zuzanockamt ako tak o nich sa to aj hovorí o nej a jej matke .. tak som nechápala co to vlastne znamená asi sa opýtam nabudúce 😂
@dominikamacakova vieš ty ako sa uvádzajú šľachtické rody? Aristokrati sú grofi, baroni, vojvodovia a velkovodovia, kniežata, ti všetci sú šľachta, rada aristokracia. Tie dve trúby sú akurát tak prncesin von Banhoff. Nebudú ony dve pokrvne príbuzenstvo výrobcu Nutelly.
@dominikamacakova Ukľudni hormóny. Čo ti sem ma niekto hodiť ich profil zo sociálnych sietí?
Kto chce, si ich vygoogli a nie že sem niekto bude hádzať ich identitu.
Napr. ja som ich spoznala hneď podľa názvu témy.
@viestta
@zuzanockamt áno viem kto sú to aristokrati. Nepoznáte ich, takže nechápem odkiaľ sa berie tá istota. Ja som odpovedala na otázku, čo znamená Aristocrat C.Ferrero. Či sú, alebo nie sú to je asi jedno
@dominikamacakova No to si teda neodpovedala.
@abbey1 ale mňa nezaujíma kto oni sú, ja som napísala čo znamená ten názov a že majú určité "značenie". Áno, pre zaujímavosť
@zuzanockamt ale áno odpovedala 😉
@abbey1 áno poznáš ich?
Autorka ta šľachta znamená trt makový. Keby boli šľachta majú titul grófka, kňazna, vojvodkyna... Aristokrat nie je titul, je to cudzie podstatne meno, ktoré vyjadruje príslušnosť k šachte. Tie dve krásavice budú rovnaká aristokracia ako ty. Aj keby sa za šľachtica vydali, nosili by jeho titul, ale tie dve tupela ani nevedia aký by mali použiť aby boli uverítelne. Toto im zožerie len naivny, rozhladenemu človeku je hneď jasné, že keby hlúposť kvitla, tie dve môžu umiestniť do botanickej záhrady ako exponát.
To skutočne existuje dospelý gramotný človek, ktorý nepozná slovo aristokrat?
Google