Čo znamená nenáročná mamička?

20. okt 2024

Co znamena oznacenie ,,darujem pre nenarocnu mamicku,, Ake oblecenie to je a aka je nenarocna mamicka.

deti95060810
20. okt 2024

poväčšine fľakaté, vynosené, na doma, vyťahané.... niekde chýba gombička, niekde sa nájde aj menšie poškodenie...

majlo1234
20. okt 2024

Za mna-nevadia mini dierky, mini flaky, ak je oblecenie este nositelne.

autor
20. okt 2024

Jaj, tak znicene oblecenie.

nynia
20. okt 2024

Pod tým by som si predstavila nejaké neznačkové oblečenie napr Pepco, Tesco, Lidl a na oblečení by ma neprekvapili nejaké menšie známky nosenia... Jednoducho pre mamičku, ktorá si nepotrpí napr. na Lindex, Next, možno aj H&M by som pridala do tej kategótie a iných "drahších" značkách.

deti95060810
20. okt 2024

väčšinou áno..

majlo1234
20. okt 2024

Nie znicene, proste pouzitelne normalne, ale nie v top stave. Ja napriklad neviem sit, neserinkam sa s predpieranim flakov, takze nase oblecko nie je artikel na dalsi predaj. Ale nenarocnej mamicke urcite dobre posluzi. Nie je vytahane, nie je velki poskodene, moje deti to nosia

mamina7070
20. okt 2024

asi taka co nemoze preberat a je v nudzi, mozno len bude neznackove

tululu
20. okt 2024

Znicene oblecenie je nepouzitelne oblecenie. Toto je pouzitelne, ale nie do skoly, skolky. Ak idem makat do zahrady alebo sme s detmi na chate, je uplne zbytocne obliect tip top oblecenie a nie, nemienim produkovat zbytocny textilny odpad.

sense
20. okt 2024

Neviem..pre mňa by to bolo nosené oblečenie značiek z Lidlu, pepco, KiK a pod. Ja by som určite nedávala niekomu niečo čoby bolo vyslovene flakate alebo deravé. Bežné ponúknem oblečenie na "donosenie" samozrejme zadarmo, nie sú to veci flakate ani deravé ale majú už viditeľné známky použitia, napr oteplovaky alebo zimnú bundu kde bolo naspodku vidieť že to bolo nosené keďže to bolo osuchane, alebo na Bunde manžety ale nie vyslovene zničené.alebo na nohaviciach bolo vidno že kolená sú trochu vyšuchane...dcéra mala spolužiačku ktorej mama veľmi rada tieto veci prijala , keďže majú 4 deti a veľkú záhradu a nestíhala nasivať zaplaty.Alebo iná mamička ktorej dieťa chodilo do lesnej škôlky

tykat
20. okt 2024

= nebude reklamovat

mamickalisticka
20. okt 2024

Ja som nenáročná mamička. Veci uložím do skrinky na chalupe alebo u našich/svokry, a keď sa náhodou obleju, zašpinia, nestihnú cikať na záchod, tak im prezlečiem tieto staré veci.

snowflakenel
20. okt 2024

Nenarocna mamicka: podla mna taka, ktora oblecie.dietatku aj oblecenie po inom dietati.
Avsak nie flakate alebo znicene. 🙂 len trocha obnosene.

egonsk
20. okt 2024

bezne opotrebovane, t.j. nie ako nove z butiku. Rozumne mam8cky s tym vacsinou nemaju moc problem, lebo vedia, ze deti rychlo rastu a rychlo nicia, takze nic im dlhodobo nevydrzi a nemaju potrebu sa pri kavicke v auparku chvalit gucci ponozkami u mimina 😅😉

mircalla
20. okt 2024

Ja derave a flakate hadzem do kosa. Nenarocna mamina - pre mna taka, co si nepotrpi na znacky a nove veci, ale oblecenie co darujem je napriklad mierne vytahane, vyflednuta farba, ale nie derave ci flakate, take ide do kosa. Nevim ci si da niekto von derave ci flakate oblecenie, jedine na dome ci chalupe.

earlgrey
20. okt 2024

Ja som pred pár dňami venovala 3 veľké tašky oblečenia...Pepco, Kik, H&M, Gate, F@F...pre nenáročnú mamičku...ale ani jedno oblečenie nemalo žmolky, nemalo diery ani fľaky, nebolo vyťahané a vynosené (dcéra ich mala max. 2 x oblečené) a niektoré boli aj nové...a pre nenáročnú som myslela, čo sa týka značiek...kľudne to dieťa mohlo obliecť do škôlky. Ešte som to nafotila tak, že som vytvorila pekné outfity. Nepodarilo sa mi to predať ani za 1€ za kus, tak som sa toho zbavila darovaním.

mamamasama
20. okt 2024

Oblečenie, ktoré by už nepredala. Nejaké už možno vyblednuté, ak sú nálepky popraskané. Skôr na dvor.Deravé vždy vyhadzujem.

kavasmliekom
20. okt 2024

Tiež som mala veľa vecí po deťoch, ktire som nemala chuť predávať. Nedávam si podmienky, či nenáročná, či náročná, kto prvý príde, ten berie. 😁

lucia13022023
20. okt 2024

Ja tak beriem mamičky ktorym bud nevadia fľaky napr od prikrmu, alebo dierka pri cvoku, zmolky.. Alebo potom také, ktoré obliekajú deti do oblečenia zo Sinsay, pepco, temu, Shein. Ze im je jedno aká kvalita to je..

mircalla
20. okt 2024

@kavasmliekom To nie je podmienka, to je prakticky informacia, ze to oblecenie nie je nic moc a nie je pre narocneho kupcu

cyberk
20. okt 2024

@earlgrey fuh ja tak neznasam tieto fotky, kde je cez oblecenie hodeny plysak 🙈 ved to je total trapne, ani sa necudujem, ze sa vam to nepodarilo predat…

majlo1234
20. okt 2024

@earlgrey no to je prave problem, ze tie veci proste nemaju hodnotu, ze vswtci nakupuju ako sialeni outfity v kiku a pepcu, a deti to maju dva krat na sebe a uz to musis dat prec, lebo vyrastie. Ja doma nemam veci, ktore by moje deti nenosili milion krat😂a tala vec uz proste niekedy vyzera, ze sa nosila. A rada ju posuniem dalej

earlgrey
20. okt 2024

@cyberk Koľko ľudí, toľko chutí 😉

earlgrey
20. okt 2024

@majlo1234 tak u nás sme skoro všetky veci dostali...buď nesadla veľkosť..alebo to nebolo mojej dcére pohodlné...ja kupujem len overené oblečenie, ktoré viem, že dcéra na seba oblečie...

majlo1234
20. okt 2024

@earlgrey hej, pravda, aj nam nosia babky tetky vseljake skvosty, radsej to hned posuvam prec😂🫣

earlgrey
20. okt 2024

@majlo1234 A najhoršie na tom je to, že 100x povieš, že nech nekupujú a oni aj tak kúpia a to buď malé, alebo obrovské, do ktorého síce dorastie, ale je to mimo sezónu 🤣

kavasmliekom
20. okt 2024

@mircalla nedala by som ani na charitu vecí, ktire sú zničené, flakate, otrhane. Take vyhadzujem alebo používam na handru 🫣 mam rada inzeráty, "nenáročnej mamičke poslúži, šikovná mamička opraví"

ahhola
20. okt 2024

V nasej rodine sme mali 90.tkovych zbohatlikov s detmi a hoci ich mohli ohaknut aj v Parizi, uprednostnili Mileticku. 😅

cukroska
20. okt 2024

To akože fakt? Že si nepotrpí na značky a nevadí ak je vec aj spratá ,či nejaký fľak ,či dierka. A sú aj také čo bývajú na dedine,sú skromné a nevadí im to, lebo vedia že deti sú zafúľané raz dva a nie raz veci zničia rýchlo (aj drahé) a rýchlo rastú. Pretože sú veci po deťoch aj krásne aj drahšie a proste deti aj zašpinia a niekedy to aj nevyjde (u nás keď radi maľovali) aj roztrhli často v škôlke. Aj farby blednú praním..asi tak A myslím,že za symbolickú cenu sa rodiny v núdzi len potešia.

cukroska
20. okt 2024

@mamickalisticka presne tak som myslela,že mať veci aj zásobe ako na chate či u rodičov a na dvor poslúžia aj keď nie sú tip top.

amelie2017
21. okt 2024

@mircalla ja davam flakate oblecenie aj do skolky aj von..derave nie, ale flaky..ved by som nerobila nic ine, len kupovala oblecenie. Samozrejme, ak je to moc, tak nie, ale sem tam flak od temperky alebo fixky, ktory nepustil..
Oblecenie po detoch posuvam, ale len to, co flaky nema a je stale pekne.