Ahojte , chcela by som vedieť čo znamená keď žena daruje priateľovi z podprsenky 3 ramienka v červenej , fialovej a čiernej farbe ako náramky
Môže to niečo znamenať s porobením ?
Buďem rada ak my dáte vedieť 👏
Asi že nosí podprsenky bez ramienok. Viac by som za tým nevidela...
@atka321 znamená to, že zničila 3 podprsenky, konkrétne v tomto prípade červenú, fialovú a čiernu.
whaaat?
ja si myslím, že sú to trofeje. za každý úžasný sex mu dala jedno ramienko
No niektori chlapci to nosia ako skalp- aby sa pochvalili. ( aspon tak som pocula)Ale nema to ziadnu vypovednu hodnotu kedze podprda teda ramienko sa da zobrat aj sestre mame.......
Huh?
Uz som tu citala kadeco, som si myslela, ze uz ma neprekvapi nic. Ale toto je fakt jedna z najvacsich hluposti, co som tu citala.
Haha , ďakujem vám za vaše názori ❤️ ale ako môže nejakú ženu také niečo napadnúť .. Premňa je to odveci darček 👎
A čo s tým máš ty?
Idem strihat muzovi na Vianoce😂
Ženy dostal to môj bratranec on je taký že neskúsený záleži my naňom , nemá v láske moc štastie
Ja si myslím že to môže byť aj niečo s porobením , v dnešnej dobe som stretla veľa ľudí ktorým sa to stalo .
Len som si tým není moc istá ..
@atka321 asi nie je az taky neskúsený keď dostal uz 3 ramienka 😏😏
Taký muž je definitívne porobený. Odrobí sa tým, že si naciká do oči... (čoskoro začne rok 2025 n.l., nie? 🙄)
Boze moj toto zasa v ktorom novodobom almanachu sa daju taketo cary najst? 😂🫣 neviem ci viac nechapem zenu co “daruje” 3 ramienka alebo tu co za tym hlada “hlbsi” vyznam 🙄
Znamena to ze ma o kolecko menej 🙈 uz som tu citala fakt vsetko
A to si vzdy myslim, ze uz tu bolo vsetko...a nie 😂😂 podprsenkova bosorka tu este nebola
15 ročná dcéra mi vravela, že teraz je taky trend (pubertiacky), že keď dvaja spolu chodia, tak dievča dá chlapcovi na ruku svoju gumičku z vlasov a on ju má stále nosiť. Tak možno nemala gumičky 🤷🏻♀️
Ze ta zena je bud zufala z vyberu vhodneho darceka alebo velka srandistka. Ale samozrejme, niektori hned za tym vidia magiu