Čo znamená, keď sa v sne vidím tehotná bez komplikácií a následne mám strach?

3. sep 2021

Ahoj nájde sa niekto kto verí na sny alebo pripadne sa im rozumie? Zaujímalo by ma co môže znamenať sen kde sa vidím tehotná bez komplikácií no v zápätí mám strach hrozný z toho kedy začnem krvácať (v minulosti som s tým mala problémy ktoré sa bohužiaľ neskončili dobre), tak som sa rozhodla sama ísť do nemocnici ľahnúť si a čakať tam lebo akoby som s tým už rátala. Ešte doplním ze bruško som mala rovnako veľké ako v poslednom tehotenstve a presne také tričko mala na sebe ktoré som nosila vtedy počas tehu.

katulastraka
3. sep 2021

Nic to neznamena. Proste sa ti v sne premietol tvoj strach.

ella_price
3. sep 2021

Nič. Je to len tvoj strach a práca tvojho podvedomia.
Mne keď sa snívalo, že som tehotná, pár dní na to som zachránila kocúra z útulku a žiadne tehotenstvo sa nekonalo 😁😁

deti95060810
3. sep 2021

mne keď sa snívalo že som prišla domov s malým bábom o pár mesiacov som naozaj prišla domov s malým bábom ... mne sa sny plnia, ale pozor, to nie každému.... a potom musíš aj vedieť čo znamenajú v sne jednotlivé sny - napr. dym z ohňa - zvada, kúpanie v čistej vode - zdravie, ....

ivik4
3. sep 2021

Boze moj nic to neznamena 👀

dadulamamula
3. sep 2021

Ahoj. Ja si myslím ze tehotenstvo je spojené s rastom, ale niečo č je v nás vnútri.. Možno máš nejaký cieľ co chceš dosiahnuť, alebo niečo co chceš v živote nvoe skúsiť a keď si cítila strach tak to môže byť spojené s tým ze sa bojíš zmeny v živote ktorá má prísť 🙂 každý sen je o tom co nam chce povedať a myslím si ze je to ono 🙂

lucia147852
3. sep 2021

Nič to neznamená. Je to tvoj strach, minula trauma premietnutá do sna. Ja som mala veľmi zlý porod a tiež mávam takéto bezmocne sny o ďalšom

bibka26
3. sep 2021

z hladiska vykladu sna t podla mna neznamena nic ale z hladiska vasho podvedomia to znamena asi vela a to ze nieste vysporiadana s nejakym svojim strachom, o ktorom ste si vedome povedali ze je to ok ale nevysporiadali sa s tym a tak ste strach zatlacili do podvedomia a vracia sa vam ked je vedomie oslabene teda v spanku podas snivania