Ahoj nájde sa niekto kto verí na sny alebo pripadne sa im rozumie? Zaujímalo by ma co môže znamenať sen kde sa vidím tehotná bez komplikácií no v zápätí mám strach hrozný z toho kedy začnem krvácať (v minulosti som s tým mala problémy ktoré sa bohužiaľ neskončili dobre), tak som sa rozhodla sama ísť do nemocnici ľahnúť si a čakať tam lebo akoby som s tým už rátala. Ešte doplním ze bruško som mala rovnako veľké ako v poslednom tehotenstve a presne také tričko mala na sebe ktoré som nosila vtedy počas tehu.
Nič. Je to len tvoj strach a práca tvojho podvedomia.
Mne keď sa snívalo, že som tehotná, pár dní na to som zachránila kocúra z útulku a žiadne tehotenstvo sa nekonalo 😁😁
mne keď sa snívalo že som prišla domov s malým bábom o pár mesiacov som naozaj prišla domov s malým bábom ... mne sa sny plnia, ale pozor, to nie každému.... a potom musíš aj vedieť čo znamenajú v sne jednotlivé sny - napr. dym z ohňa - zvada, kúpanie v čistej vode - zdravie, ....
Boze moj nic to neznamena 👀
Ahoj. Ja si myslím ze tehotenstvo je spojené s rastom, ale niečo č je v nás vnútri.. Možno máš nejaký cieľ co chceš dosiahnuť, alebo niečo co chceš v živote nvoe skúsiť a keď si cítila strach tak to môže byť spojené s tým ze sa bojíš zmeny v živote ktorá má prísť 🙂 každý sen je o tom co nam chce povedať a myslím si ze je to ono 🙂
Nič to neznamená. Je to tvoj strach, minula trauma premietnutá do sna. Ja som mala veľmi zlý porod a tiež mávam takéto bezmocne sny o ďalšom
z hladiska vykladu sna t podla mna neznamena nic ale z hladiska vasho podvedomia to znamena asi vela a to ze nieste vysporiadana s nejakym svojim strachom, o ktorom ste si vedome povedali ze je to ok ale nevysporiadali sa s tym a tak ste strach zatlacili do podvedomia a vracia sa vam ked je vedomie oslabene teda v spanku podas snivania
Nic to neznamena. Proste sa ti v sne premietol tvoj strach.