Čo znamená byť autentický?

12. júl 2023

Ľudia to dosť často odpovedajú na otázku akého partnera by chceli a aké vlastnosti by mal mať. Mal by byť autentický. Čo to znamená? Ako spoznám že človek taký je? Nechcem význam slova z Google to si nájsť viem. Skôr chcem praktické príklady

viestta
12. júl 2023

Taky co sa na nič nehra

zenulkaaa
12. júl 2023

Sam sebou, zivy, skutocny..

zuzana76
12. júl 2023

ze mu veris to, co zije, cim je, nie su to len prazdne slova, ale naozaj to zije

lindous
12. júl 2023

Ja som si to síce nikdy nespájala ako ideálnu vlastnosť muža, ale je to pre mňa človek, ktorý sa na nič nehrá, čo cíti vo vnútri, tak vystupuje aj navonok a nie len rečami, ale aj činmi..

anketkarka
12. júl 2023

Je to len pojem. V dnešnej dobe kde Ti masíruje mozog reklama a marketing, ľudia sa živia influenserstvom máš veľmi malú šancu, že niekto je úplne autentický. Žijeme takú dobu, že je in hrať divadlo aj pred sebou samým, ešte sa aj obliekať podľa najnovšej módy a už v školám deťom sa vtlka do hlavy všetko čo ich uberá o autenticitu. Neviem prečo sa pýtaš toto, ale v dnešnej dobe je to len fráza. Iba silná osobnosť dokáže žiť úplne autenticky.

bloger
12. júl 2023

Prijať sám seba takého aký som.

basulaak
12. júl 2023

Pozri si Bohemian Rhapsody a autenticky bol Freddie Mercury. Máš praktický príklad

akiana
12. júl 2023

Taky, ktory je sam sebou a hovori to, co si uprimne mysli. Vo vztahu to rozpoznas az neskor - ci ten clovek kona v sulade s jeho udajnymi hodnotami.

ivka225
12. júl 2023

Sama osebe autentickost pozitivna nie je. Aj alkoholik moze byt autenticky - chuti mu, tak pije a nehladi napravo nalavo.

anketkarka
12. júl 2023

@ivka225 alkoholik pije lebo má nejakú traumu, je to choroba. Nie chuť. Závislosť. Možno začal piť, lebo mu niekto nedovolil byť autentický a nútil ho ísť s davom...

anketkarka
12. júl 2023

@bloger podľa mňa je to skôr odvaha prejavovať sám seba aký som. Nehrat sa na niečo čo okolie očakáva, čo okolie prijíma, ale byť sám sebou bez divadla a pretvárky. Pre mňa je to niečo ako nedať sa manipulovať okolím a žiť si svoje v každom ohľade. Nekúpiť si niečo pre svoj status, ale urobiť si svoj status jedinečný tak ako to cítim ja, bez ohľadu na prijatie a očakávanie okolia.

vorkola
13. júl 2023

@anketkarka Suhlasim ,je to tak

vorkola
13. júl 2023

@anketkarka Suhlasim s tebou

bloger
13. júl 2023

@anketkarka Ono to môže obsahovať všeličo. Beriem je to tvoj pohľad a názor.