Milé dievčatá,dúfam,že nikomu nebude vadiť,že si tu dám malú prosbu 🙂
Ak Vám chutia jogurty SABI a boli by ste ochotné zbierať od nich viečka,veeeeľmi by ste potešili jednu školáčku-moju dcéru Lucku,poštovné samozrejme zaplatím,ďalšie info cez IP.
A možno by bola zaujímavá minianketa,čo zberajú vaše deti-školáci,myslím zo záľuby,čo ste zberali Vy v školských časoch.Pekný deň všetkým a ďakujem,Janka.
Tie jogurty sa robia v Sabinove,čiže skôr dievčatá z východu ich budú poznať,našej rodine chutia 😉 .
nam by urcite tiez chutili kupujem zvolenske lebo ine ,,normalne,, ani niesu 😠
...a dokedy sa to zbiera?...
tie milujem 😀 , fakt dokedy sa to zbiera, leba ja zas toho tolko nepojem, tak by som ti ich poslala naraz 😉
Babenky,napíšem dokedy zbiera,ale musím sa jej opýtať a tento týždeň je s ockom vo Francúzsku,ale bude sa to určite zbierať dlhšiu dobu, a určite bude milo prekvapená,ak jej fakt niekto pošle,lebo povedala,že kto by už zbieral pre cudzie dieťa 😀 ,
modrica,aj zopár kusov pomôže,vďaka
skusim nezabudnut... 🙂
pre istotu mi posli mail do IP kvoli adrese, aby som nezabudla ked sa tato diskusia strati z dohladu 😉 , pokusim sa nezahadzovat 😀
ak by sa vám podarilo natrhnúť viečko pri otváraní jogurtu,tak to nevadí 😉 ,môžu byť aj také,píšem IP a ďakujem
sutaz je pre skoly a robia to kazdy rok
bambusko,dík za info,mňa to ani nenapadlo tu na nete hľadať 😀
Janinah mi kupujeme sabi a naša škola nesútaží.Takže ak nezabudnem odkladat určite pošlem.A 10sk za poštovné ma nezabije 😀
janinah ak nezabudnem,tak budem odkladat...kupujeme ix dost casto 😉
dievčatá,ste zlaté,ani som nečakala takú odozvu 🙂 ,ešte by to chcelo nálepku na chladničku SABI pre LUCIU 😀
Zdravím moje zberačky a posúvam,možno sa niekto ešte pridá 🙂
ahojte,tak ako sa máte? zbiera niekto viečka alebo ste zabudli 🙂 ,len sa pripomínam,lebo sa mi jedna maminka ozvala,že pošle,že má nazbierané,tak ma milo prekvapila,že nezabudla 🙂 ,ak by sa niekto pridal,tak dcérka sa poteší a Ďakujeme 😉
No ja som o tom nevedela tak som ich vyhadzovala... ale budem odkladat a poslem 🙂 ved som k vam chodila do skoly 🙂 😵
norik,vďaka,trvá to zbieranie do apríla,tak potom sa ozvem.....
joooj, ja som si tuto temu nevsimla... my ficime len na sabi 😅 , budem ti zbierat 😉 stacia viecka?
lalupa,zbierajú iba viečka a nielen od jogurtov,ale aj napr. od smotany....čo je výrobok SABI tak všetky viečka,Ďakujeeeeeem 🙂
ja ich kupujam tak ti ich zacnem zbierat 😉
Janinah - posli mi adresu do IP, poslem Ti, mame kopec viecok. Este mi napadlo, ze ak by si mala nejaku znamu v niektorom obchode v centre, napis a len Ti donesiem, byvame v sirsom centre Presova.
este nieco do kedy ti ich treba aby som ti ich neposlala ked ich uz nebudes potrebovat
dievčatá,ďakujem,Lucka sa teší,že niekto cudzí jej pomôže aj pre mňa je to potešujúce,že sa takto dieťa naučí,že "dobrí ľudia nevymreli" 😉
alon,súťaž je do konca apríla 😉
super tak potom ti ich poslem ale neviem adresu 😉
radi pomozeme 😉
tak potom sa pripomeniem a adresu cez IP,zatiaľ ĎAKUJEM 😉
hojte.Sabi su naj jogurty na svete a to hlavne vanilka tvaroh.Ten je neskutocny a kupujem a vozim si ho aj do ČR.Viecka zbieraju aj sesterky takze ja Bohuzial nepomozem ☹ ☹ ☹
no my sabi nekupujeme, ale ked ho tu tak spevujete asi vyskúšame aj my ... no ale do apríla toho už moc nenazbierame pre vás
ahojte,len sa pripomínam,už sme niečo dostali a možno ešte nejaké viečka dôjdu,ďakujeme pekne všetkým zlatým maminám 🙂
tak take ani nepoznam,urcite su slovenske a s tymi je tu problem 😠
chalani zbieraju pocitacove hry a casopisy,kamene,kaktusy,ked boli mensi tak vseliake nalepky a cela rodina uz vyse30rokov zbierame kinder hracky z vajicok 😀