Často som za čudáka, a to aj vo vlastnej rodine medzi príbuznými - lebo zaváram , lebo robím domáce ďzemy, lebo robím knedle , lebo pečiem chleba, lebo mám vlastné stromy a vlastnú záharadu ........
Napriek tomu , že mám časovo náročnú prácu tieto činnosti su pre mna relax, a raz budem mat svoj dom kde budem mat veeeliku zahradu a budem chovat kozy. Je to zatiaľ sen.
Nie som žiadna naturalistka, viem si užit aj vydobytky moderného sveta.
moja,este nam budu zavidiet ze mame vlastne BIO zemiaky,BIO vajcia,mrkvu...nebezime za vsetkym ku susede a este sa clovek poriadne odreaguje pri okopavani zahradky.raz som prisla domov taka nas...ze som za chvilku pretrhala cibulu.
ja vam tisko zavidim 🙂 myslim to vsak dobre. Obdivujem, ze ma niekto na taketo veci chut cas a este aj ho to bavi. Ja k tomu vztah moc nemam,ale paci sa mi to,ale asi sa bud. rok odhodlam a budem si na balkone pestovat paradajky, tie proste milujem a tie ktore sa daju kupit v obchodoch..to uz proste nie je ono...
nechapem ,co je na tvojom hobby divne?Ak ta to bavi a nie je to "z nudze cnost"venuj sa tomu! Podivujes sa snad nad tym,co robia tvoji pribuzni vo volnom case?Moj otec si v 50.ke zalozil sad.Okrem toho ma zahradu ma plnu kvetov a pestuje bio zeleninu . Zatial naklady prevysuju zisk🙂 Ale ako pises ty,relaxuje pri tom.Jeho zamestnanie je inak celkom narocne na psychiku, nehovoriac o zodpovednosti.