Sťahovali sme sa pred pol rokom a vianočná dekorácia je niečo, čo ešte v našej novej domácnosti chýba. 🙂 Čo všetko zdobíte vianočne vy? Máte ozdobené okná? Nálepkami alebo svetielkami? Máte venček na dverách? Malý stromček v kuchyni? Girlandu na balkóne? Vianočné utierky? 🙂
Tak my na mikulasa uz svietime,mame vyzdobeny balkon ,okna ,na parapetnej doske okna mam poukladane rozne vianocne dekoracie 🙂
ak máš nejaké kvetináče, daj do nich zápichy, ja mám anjelika a sobíka 🙂 a zatiaľ vyzdobený len balkón, girlanda s guľami 😀 chystám sa vyzdobiť ešte parapety v kuchyni a obývačke a tiež stromček...tento rok máme prvé Vianky v novom byte a v tom zhone sme zabudli kúpiť adventný veniec a teraz mi príde už na nič na tretiu nedeľu zapáliť sviečku, ale sviečky mám kupené od septembra 😀
ja tiež vyzdobujem vo velkom , na oknach mam nalepene vystrihnute rozne vianočne motivy , na každej parapete , girlanda z retazou a gulami alebo šiskami , samozrejme velky stromček v obyvačke na skrinke čečina z gulami , v kuchyni na linke maly stromček , na chladničke veeelka vaza z čečinou a gulami , na dverach veniec , na kvetoch retiazky a malinke gulky .... fuu už ma nenapada .... proste všsde niečo 🙂 🙂
na dverách venček, na oknách nálepky, na zábradlí girlanda s vianočnými ružami, na poličkách dekorácie s vianočnou tématikou, na vrchu vstavanej skrine tiež tenká girlanda s ružami, samozrejme nesmú chýbať vázičky s ihličím, na stole adventný veniec a podobne a svetielka len na stromček, aby sme neboli ako v Las vegas 😀 😀
Zdobím skoro všetko, ale len jemne a s mierou 😉 😉