neviete niekto o nejakej stranke popripade neviete ake otazky a co vsetko je na psychotestoch? Napriklad u policajtov. Niesu niekde zverejnene otazky alebo nema niekto taketo otazky?
Určite je IQ test. Taký cvične si vies nájsť na internete celu kopu. Dokonca ti ich pošlú spat vyhodnotené.
Potom sa kreslí napr postava či dom. Veľmi často vy akú obrázky a ty k tým obrázkom priradujes výroky, alebo býva test len s výrokmi či súhlas alebo nie
Tam sa nedá veľmi pripravovať, tam ideš a robíš ten test. To je pointa
.
Podla toho vyzera, ze vtipy o policajtoch su pravdive. Preto nemaju u naroda ziadnu autoritu, ani vaznost.
Ale mozes ist, urcite testy spravis a budes za policajta prijaty. Beru kazdeho.
@oli18 len by som rad vyskusal take testy, a neberu kazdeho, kamarat bol teraz bolo ich aj 40-50 a cez 1. pohovor preslo 20 len
Ked sa bojis, ani nechod do toho. Policajt ma byt odvazny v kazdom smere. Ma to v pracovnej naplni. Bud si veris, ze to das, alebo nie. Ved testy su najlahsia vec, co ta tam caka a uz si z toho vykolajeny.
Hlasim sa aj ja na policajnu. A rozpravala som sa s ucitelom z policajnej a byva tam nakreslit strom. Najlespie listnaty aj s korenmi. Potom sa tam kresla dve postavy. Muzska a zenska a plus k tomu napisat vek postav ktore si nakreslil. Niekto tam spomenul ze nakreslit ruku aj co neviem co presne. Potom je tam na pamat. Niekolko obrazkov a mas si zapamatat poradie. Plus som sa docitala ze aj cisla telefonne napriklad csi zapamatat. A potom v tych osobnnostnych testoch sa neoplati klamat lebo jedna otazka je tam aj 2-3 len inak sformulovana a uvidia ze klames ak odpovies inak.
A este k tomu povedal ze prejde psychotestami 40% ludi cca
@oli18 Ty si niekedy psychotesty robila? Ja áno, viackrát a nikdy som si nebola istá, že ich urobím... A psychotesty sú v rámci prijímacieho konania najväčšie sito - každý pozná svoj zdravotný stav, fyzické testy si vie tiež urobiť každý sám, ale pokiaľ niekto nerobil psychotesty, tak nemá vôbec predstavu toho, čo to obnáša. A myslím, že autor témy nie je vôbec ustráchaný, skôr mi príde ako zodpovedný - berie to vážne a chce sa pripraviť...
Autor. Mam za sebou teraz psychotesty kľudne mi nápis a porozprávam ti 🙂
@karolin99 ahoj môžem mi napísať prosím nejaké info , ďakujem
Psychotesty ? To nie su ziadne specialne otázky.. to musí ísť samé od seba z človeka, a kazdé psychotesty sú iné.. buď sa niečo kreslí, alebo odpovedáš na daný obrazok co si o ňom mysliš, moze tam byť IQtest .. proste tie odpovede su z teba o tebe.. preto sú to psychotesty .. na to sa nedá pripraviť