co vravite na tu tragediu ja som prispela cez cerveny kriz,prispeli ste aj vy?
miriam ,ja som prispela cez českú ADRU..prispievame vždy 😉
☹ jasne je toho dost len dufam ze to pomoze tam kde ma ☹
my sme prispeli cez katolícku charitu, oni poriadajú už niekoľko rokov zbierku Haiti - boj proti hladu a majú tam desiatky nemocníc, tak dúfam, že pomoc bude adresná 😉
je to smutne,hlavne tie deticky a tie masove hroby..snad pomoc dorazi na spravne miesto.
Nášmu malému sme museli povedať, že im je zima, preto sú ludia zakrytý plachtami a kedže sa stále vypytuje, tak máme doma novú tému, že na Haiti sa trasie zem.. strašné čo sa tam deje
miriam prave mi muz oznamil jeho zena je haitanka a prave boli na dovolenke poznam aj ju.; brali si po nas nas byt..
a teraz vraj vcera volali , teda dan einstitucie, jasle a socialka;. do prace ze su nezvestni..
takze , som s toho dost vedla...
v fr je s toho dost velke halo, chudak zem , na nich sa asi najviac vali vsetkeho , stale hlad bieda stale aeste toto.. ☹
UNICEF - maju siroku a hustu siet zakladni a skladov a preto dokazu velmi rychlo reagovat
aj cez SMS sa dá prispieť, z Orange na číslo 877 a text SMS má byť DMS SOSHAITI
lyongirl tie smsky su super, je to najjednoduhsie. ja som poslala zatial 3.
ja prispievam aj na unicef tiez cez operatora. myslim, ze cez nich je to dost kontrolovane a dostane sa to tam, kde ma.. aspon dufam.. 😒
ked pozeram na reportaze a citam novinove clanky, skoro sa hanbim,ze zijem v tak bezpecnej casti sveta a mojim najvacsim problemom je,ze sa mi obcas nechce vstavat do prace. na pomoc prispejeme cez firmu, kde pracuje manzel, lebo sumu, ktorou prispejeme, dorovna rovnakou ciastkou jeho zamestnavatel. inak by som poslala peniaze UNICEFu.
Červený kríž (SČK) vyhlásil verejnú zbierku na pomoc obetiam ničivého zemetrasenia na Haiti. Finančné príspevky možno zasielať na fond Ľudia ľuďom s číslom účtu: 665555/0200 a variabilným symbolom 2010.