Čo vnímate ako gýč? Mám zadanie do školy odfotiť gýč a nejak ma nič nenapadá okrem detských gýčových outfitov. Bola by som rada ak by ste mi dali nejakú inšpiráciu
Pre mňa sú gýčom trpaslíci a farebné pneumatiky na záhrade.
Akékoľvek umelé kvety, čím farebnejšie, tým lepšie...
Ja za gýč považujem napr vankúše či šálky s fotkami.
Rôzne sošky zvieratiek, nejaké bytové dekorácie, pohľadnice, obliečky...
Top foto gýče pre mňa, západ slnka a Štrbské pleso s jazerom, štítmi a tým pyramídovým hotelom, tuším, Panoráma, sa volal 😂😂😂. Je to, samozrejme, pekné … ale gýč.
Pre mna je gýč preplnena vitrina v obyvacke množstvom poharov a roznych setov a este veľké vysivane zaramovane obrazy
Mne napadla hneď kopa záhradných trpaslíkov,umelé bociany,krtkovia a všetko pokope v maličkej predzáhradke 😆 a muchotrávky,hríbiky este 😅
Pod sa pozrieť ku mne domov uvidíš kopec gýču ja ho milujem❤️❤️❤️🌷❤️
Pre mna napr aj bytove dekoracie "HOME" alebo "live laugh love"
Toto sú perfektné komentáre 🙂
A ešte mi napadlo poľovné trofeje, preparáty zvierat v chodbách domov,bytov 🤭. Za mňa neuveriteľný gýč 😜
Trpaslíci bez očí, mydlové kytice, nápisy love, home a family, pravidla domácnosti na tabuli, reflexná páska na kabelke.
@zuzanazu85 a nemas niekde take vyhodene v garáži? Ja take zbieram 😂😂😂😂
@suzitok Bohužiaľ,všetko dala do ,,prírodomúzea" Zadarmo 😆 😉. Smrť si vystaví len narcis 🤭😆
nejaký fajný kúsok oblečenia by som odfotila, alebo hodinky po starých rodičoch, alebo naušnice gýčové kadečo sa dá, špicaté lodičky to je už gýč u mňa
@zuzanazu85 nie to! Ja som mala na mysli záhradné dekoracie....😂😂 Stiahnutu kozu z medveda fakt nemusim ani ja...ani parohy a preparovane hlavy zvierat
@zuzubb007 ale móda sa opakuje,ešte budú ,,špicatky" hit roka,neviem ktorého...🤣
@suzitok to mám a fakt v garáži🤭🤣, starká sa a nimi dakedy aj rozprávala 🤭. Človeku chodil mráz po chrbte😱🤣
U nás v Kremnici máme Múzeum gýča, hoď si do Googlu 🙂
@h2o2 🤭🤣👍
No ale tá páska na kabelkach,nesúhlasím,aj keď ju mávam na nohe, väčšinou 😁. Tá páska zachranuje aj životy, čiže,nech je aj na čele,nie len na kabelke 😉 😊
Stanovy lampáš pred dverami, Budha v skalke, plastový bocian, žaba, slimák v záhrade. Aj taka studňa drevená dekoračná je ukážkový gyc
ružového jeleňa. na obraze.