Čo vedie ľudí k návšteve veštíc?

30. apr 2023

Preco chodia ludia k vesticiam?

anonymanonym
30. apr 2023

Casto mozno zufalstvo z aktualnej zivotnej situacie, neschopnost sa rozhodnut ake podniknut dalej kroky a viera, ze vestica ich navedie na spravnu cestu, resp. ze budu vediet ktorym smerom sa uberat. Alebo druha moznost, ze obycajna zvedavost.

teodozia
30. apr 2023

Myslím, že zúfalstvo, topiaci sa aj slámky chytá! viem to z vlastnej skúsennosti,,,,

janetinka27
30. apr 2023

Myslim, ze je to uplne jasne, clovek chce vediet co ho caka, ake nasledky bude mat nejake jeho rozhodnutie, ci sa dieta narodi zdrave, ktoru pracu si maju vybrat, ale podla mna najcastejsie su ludia zvedavi na lasku. Myslia si, ze je to take jednoduche - dat 20-40e a dozvediet sa vsetko.ale tak to nie je.je to okultizmus a ten je drahy.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liusa82
30. apr 2023

ja som si volakedy dávala rada veštiť.A nie zo zúfalstva ale zvedavosti🙂A došla som k tomu, že každá alebo každý mi povedal niečo iné😀Ako základ toho problému povedali cca rovnako ale každý veštec alebo veštica si tú veštbu asi vysvetloval podla kariet po svojom.Preto si myslím,že nie vždy trafia na 100 % a aj sa málokedy na 100 % zhodnú.Mne omnoho lepšie sedela astrologia a synastria medzi dvoma

petulka2021
30. apr 2023

Zvedavosť , aké zúfalstvo preboha? 🤦🏽‍♀️

zuzanaete
30. apr 2023

Lebo kazdy by si tak rad vypocul, ze bude dobre, bude sa mu darit, stretne lasku zivota …..

danica2711
30. apr 2023

najskôr hlúposť

hsjdudhdbd
30. apr 2023

Trapenie z buducnosti,tazky zivot, ….. je to bosorina ktora vedie k diablovy bez srandy

svetlonos
30. apr 2023

Vies preco? Navilo ma to. Raz pred 17 rokmi som jednej volala. Isla som cez prestavku v praci na obed. Mala som priatela uz 6 rokov, spolu cerstvu hypo na dom a plany do buducna ( prekonani velku krizu)) i deti sme samozrejme planovali 🙂.
Povedala mi, ze budem mat dve detivs mojim manzelom, blondakom! Rozosmiala som sa, ze nehrozi, lebo priatel mactakmer cierne vlasy. A naviac, ze blondaci ma fakt nepritahuju ani troska 🤣. Povedala som jej, ze v mojom pripade sa urcite myli. Ona sa len potmehutsky usmiala a vravi: Tak mi potom zavolajte a dajte vediet.
Mala som to za dobry vtip a casom to pustila z hlavy. Vobec som neplanovala rozchod s priatelom.
A hadaj co? Rozisli sme sa a mala som casom zbo a priatela - ciernovlaseho. Ten mi raz zahlasil, ze sa rozideme a ja budem matvomnoho vyssieho muza od neho. Brala som to ako jednu z jeho blbych nalad ziarlivostnych. Ziarlil aj na chlapa na pumpe, co na mna pozrel.
Dnes som vydata, za velmi vysokeho blondaka a čoskoro budeme mat dve deti 🤣🤣🤣.
Ked sme sa spoznali, vobec ma to nenapadlo az po dllhom case. Vidis? Nieco teda na tom bude, vzdy sa mi pacili skor snedi muzi s tmavymi vlasmi. A zrazu mi prisiel do cesty pre mna neodolatelny blonďák 😁
To len tak na odlahcenie temy 🤪

teodozia
1. máj 2023

Ja som tiež bola u jedného hovorili mu liečiteľ...a tiež som čakala na výsledky z histologie. Nechcel mi rovno povedať, že budem mať rakovinu, tak povedal, že ak budú zle, ale vyliečim sa. aj aj tak to bolo, že budem v dôchodku a budem pracovať. Nepracovala som dovtedy 15 rokov, tak mi to prišlo smiešne, že nehrozí! a predstavte si, dali ma do dôchodku a zazvonil jedného dňa telefon a niekto si spomenul na mňa, či nechcem isť do práce...Všetko čo mi povedal, vyšlo!!!

hsjdudhdbd
2. máj 2023

@liusa82 napriklad mojej kamaratke predpovedali traja ci bude mat deti a vyslo jej tri deti dalsi jedno a dalsi ani jedno tak cakame co bude pravda 😁