Už som sa raz popálila. Myslela som si že to cítim ale nie. Čo vás presvedčilo že áno ísť do toho? Čo naopak bolo varovným signálom ktorý ste si uvedomili a ste za to vďačne že ste to zistili včas? 😘
citila som to. bolo to ine ako cokolvek predtym. velmi sme sa vzdy lubili a aj tak to nema happyend
na prvom rande sme sa rozpravali takmer osem hodin, mala som pocit, ze ho uz poznam roky, nspriek tomu, ze som ho videla druhy krat v zivote. Citila som, ze patrim k nemu a citim to aj po dvanastich rokoch. Naopak, ked som odignorovala svoj instinkt, pocit, ze nie, vztah nevysiel.
Výstraha bola keď, mi po pár týždňoch vyčítal, že sa maľujem a nosím sukne. Inak bol milý, pozorný... Vlastne mu nič nechýbalo. Postupne som zistila, že je neskutočne žiarlivý. Nemala som ani 20 a nechcela som byť stále len s ním, chcela som mať čas aj pre seba. Našťastie som mala už v tedy dosť rozumu a ukončila som to. A čo má presvedčilo, že áno? To človek asi v danom momente nevie, že je to ten pravý. Asi sa o tom rozhodne, až keď nám spadnú ružové okuliare.😊 Ak aj potom túžime s tým človekom byť je to ten pravý 😊 Aspoň podľa mňa. A hlavne si ľudia či už vo vzťahoch alebo v manželstvach majú robiť ustupky a nie hneď hádzať flintu do žita 😊
@rybkoava dobre povedané,len by som poopravila že v prvotnej zamilovanosti si to nejeden myslí a keď je to tam, ak už pookreje,je to ono😄 ja to tak aspoň mám😊
Ťažko povedať jednou vetou ako zistíš či je to ten pravý. Vzťah nie je len o ňom ale o vás. Keď cuvnes pri prvej prekážke a vzdas to, tak toho pravého nikdy nenájdeš. Obzvlášť tak môžeš reagovať potom, že už máš nejaké negatívne skúsenosti. Vzťah je vždy o dvoch a o tom, ako sa dvaja tolerujú, chápu, podržia, ako riešia spolu problémy, atď. Niekedy to môžeš cítiť, že to je práve ten pravý a po nejakej sa v ňom sklames. Podľa môjho názoru, ak sa dvaja ľudia milujú a zdolavaju spolu dobré aj zle, tak asi ani nie je čo riešiť. Ťažko sa k tomu vyjadriť.
u nás záchranná akcia skončila manželstvom🙂 sme spolu 23 rokov,môj naj manžel, moja spriaznená duša a moja naj kamarátka on,užívame si každý jeden deň celá rodinka spolu naša 15 roč dcéra povedala,že chce manžela ako je náš ocko a to hovorí za všetko písala som si denník,ako sme sa poznali a končí to tým,že budeme raz tento príbeh našej lásky rozprávať našim deťom,že sme ho zažili my dvaja?Teraz si ho čítajú deti ,je to láska na prvý pohľad a naozaj EXISTUJE,držím palce.
Nijako. Tieto reči o tom, že je niekto ten pravý zo srdca neznášam 😀 Nikto nie je pravý s každým môžeš žiť, už iba záleží od tvojej tolerantnosti. Keď s človekom chodíš, tak si musíš uvedomiť jeho chyby a vykratit ich 100, lebo to čo ťa na ňom počas chodenia vytáča a hnevá, ťa neskôr bude oveľa viac hnevať lebo u neho sa to bude oveľa horšie prejavovať. A ďalej partnera si máš testovať a sledovať ako sa správa v akejkoľvek situácii. Najlepšie sú nejaké situácie, keď sa spolu stratíte, keď idete robiť spolu nejakú novú činnosť a tak. A hlavne žiadna pretvárka pred ním, akékoľvek témy a názory sú dovolené a žiadna hanba. Mňa keď napríklad ešte partner prišiel pozrieť počas chodenia a bolo mi treba upratovať, tak dostal vysávač do ruky a pekne mi pomohol a bolo to takto každý víkend (my sme spolu nebývali). 😀
Ja som asi pp 2 mesiacoch vedela ze s nim zostarnem a on to citil rovnako
Ahoj s mojím mužom sa poznáme 7 rokov no oficiálne sme spolu 2 roky ale mali sme stále k sebe blízko od začiatku som cítila že je ten pravý .😘
Proste to vtedy poznáš ,no asi to každá môže vnímať aj inak.Nemusi to ale rozhodne na prvý pohľad vyzerať ako z románu😁