Čo vás naposledy nahnevalo?

10. dec 2024

Aká blbosť vás naposledy nahnevala ? Mňa zistenie že otvorenie pobočky Hebe na Slovensku spôsobilo že doprava zdarma je od 16€ a nie od 5€ 😅 taká som vytočená že sa mi ani zaspať nebude dať

pe_mi
10. dec 2024

Manžel

bublinka1426
10. dec 2024

nase zdravotvnictvo

deti95060810
10. dec 2024

výlet do Abú Dabí...

colsami
10. dec 2024

Vyhrazky lekarom od nasej katastrofalnej vlady.
Fakt, ze mozno vo vazeni bude lepsia atmosfera ako vonku (kedze tam chcu zatvarat vzdelanych ludi, co to este so Slovenskom nevzdali hoci ich v zahranici docenia lepsie, no a vagabundi co do vazenia patria, si pobehuju po vonku).

mamamasama
10. dec 2024

Týpek vo fitku, ktorý mi zobral váhy, keď som sa bola vycikať medzi sériami. 😁

januska12323
10. dec 2024

Keď som si chcela včera na tajno dať rezeň a už neboli 🤨

ivinkapink
10. dec 2024

Rodicia a stari rodicia, co sa tlacili v prvej rade, aby videli Mikulasa a pritom za chrbtom deti, co cez nich nevideli nic 🙄 A este si aj brali sladkosti co rozdavali, hlavne ze niektorym detom sa neuslo 🤦

personality
10. dec 2024

Aká to je doprava zdarma od 16e?

lilyianka
10. dec 2024

Učiteľka v škôlke, ktorá na mňa vybehla ako na malé decko úplne neprávom

gypsomilka
10. dec 2024

@personality asi ze musis nakupit aspon za 16€ aby bola doprava zadarmo

mabenn
10. dec 2024

pocasie

jana_eyre_2
10. dec 2024

Každý deň má vytáča politika a momentálne môj pes, čo skrabe na dvere.. (spím v obývačke, lebo muž je chorý a ja musím ísť do práce.. psi majú pelechy v predsieni.a cítia že som za dverami.. nemôžem ich pustiť lebo by ma budili a musím už byť 3:40hore)

lubkovaandrejka
10. dec 2024

@jana_eyre_2 och, to vstavas o 3.40 do prace? Keby som tak mala vstat,asi sa rozplacem :D

diewcatqoo
10. dec 2024

Ked tak nad tym premyslam, tak dnes je nejaky zazracny den, lebo ma asi ani nic nevytocilo 🤔
To si musim niekde zaznacit, lebo tak skoro sa to asi opakovat nebude 🙂

caramellka
10. dec 2024

Mňa dnes večer 60%-ná čokoláda na varenie/pečenie.😅 Keď sa v Lidl zdvihla jej cena asiiii z 1,69 na 3,49, povedala som si, že taaak akože ja kašlem na nich. Dnes som po dlhom čase bola v Tesco a tam cenovka na čokoládu s rovnakými parametrami 1,99€, vzala som dve a doma pozerám bloček, že bola po 3,49. Skoro mi oči vypadli, aaale tak moja chyba no, mala som pozrieť bloček v predajni...

baboobchod
10. dec 2024

Dnešné zápchy v Bratislave, najmä ráno to bola katastrofa

anonym0001
10. dec 2024

zdravotnictvo

vesimelonimarsista
10. dec 2024

Chronicky ma jeduje jeden kolega totalnymi blbostami. Ja ho za to tento tyzden jedujem rybou na obed 😂.

ariannazara
10. dec 2024

Dnes mi zavolala pani z banky ze do 19 novembra ste mali skolaudovat, pokuta 150 eur vám bude stiahnutá z uctu😂 poteší

adus18
10. dec 2024

@ariannazara čože ? 😱 A kde to prosím ťa akože nájdem ? V stavebnom povolení? Lebo my sme mali predpoklad že dom dostaviame teraz v decembri ale to nestíhame celkom tak som teraz v pomykove

nika23t
10. dec 2024

Moja mama s nákupom vianočných darčekov.

lesiaoldi
10. dec 2024

Mňa hnevá situácia na Slovensku. Nonstop🤬

lucia13022023
10. dec 2024

Ze som na darčeku nevedela urobiť peknú maslu🤣

olimuc
10. dec 2024

Baba z uradu, kt mi presunula termin s tvrdenim, ze vtedy ked mal byt moj termin maju dolezitu poradu. Pritom viem, ze si urobila predlzeny vikend 🤬

ma77
10. dec 2024

Že som dnes nechala 200eur u zubára za jeden debilný zub 😭 to budem nas....ešte týždeň poteší teraz pred vianocami😭

brendaa
10. dec 2024

naposledy a trvá dodnes.... platy politikov, imunita politikov, a doživotný plat Roba.... demokratickí darmožráči.... banda jedna špekulantská....

didush27
10. dec 2024

Keď som dnes počúvala podcasty od úspešných majiteľov firiem tu na SK, ktoré ich roky budovali a kvôli nestabilnej ekonomickej situácii a aj transakčné dani odchádzajú zo SK a s nimi aj ich tržby do iných krajín

liusa82
10. dec 2024

a tam sa dá nakúpiť aj menej ako za 16 euro? ja ak nakupujem v hebe podobne to mám aj v dmke tak mám nákup najmenší za takých cca 50,60 eur lebo tam objavím kdejaké somariny navyše😀 hlavne také sprcháče čo u nás ani nedostať.Alebo na telo krémy atď.No a ešte k tomu nasraniu teda.Nám zmoklo drevo do krbu ale že úplne..môžme objednávať novú dávku a tam tá bude na budúci tok

kleopatra114
10. dec 2024

Každý deň má vie nas….rdit veľa veci : psie hovna v tráve a debilni majitelia , primitívni , arogantní , jednobunkovi jedinci vo virtuálnom, aj v skutočnom svete, to , že sú moje decká stále choré ( ale z toho som nestastna a zufala , nie nahnevaná ), situácia na SR a pritom to tu mám tak rada . A obcas si potukam po cele, keď vidím niekde na nete cibulkovu a jej výroky.

terezkaarthuramax
10. dec 2024

Pozeram na tablete live na jojke inkognito av siedmom.nebi. hlasitost akurat. Zrazu reklama a na plne pecky. Pritom po skonceni reklamy oat akurát hlasitost..

Ale aj niečo vaznejsie. Hneva ma reklama na redbul.. ja neviem.ci.to bol prejav mojich diagnoz ale ja som stopercentne verila tomu ze budem vediet. Lietať. Boh ma ochranoval ze som si to nikdy nekúpila.