Čo vás najviac trápi v dnešnej dobe?

asanti55
22. mar 2022

Pride mi to vsetko ako zly sen najpv dlhy boj s covidom, ked uz sme na dobrej ceste zrazu pride vojna na ukrajine, zdrazovanie a clovek uz ani nevie co ma cakat je to smutna statistika, ale zivot ide dalej a treba mysliet pozitivne.

lilyianka
22. mar 2022

@asanti55 áno tak to bohužiaľ je,ale sú veci ktoré neovplyvníš, napr to zdražovanie. Ale vždy bude niečo negatívne,taky je život. Ale ako píšeš treba byt pozitívny

ivana11155
22. mar 2022

@asanti55 áno skonštatovala si to správne. Niekedy je aj dobre naučiť sa prijať veci tak ako sú, aj pozitivne aj negatívne. Nielen sa stále nasilu snažiť o to pozitivne, to človeka vyčerpáva, môže byť z toho celého aj dosť sklamaný keď to nevychádza. Mali sme sa ako ludstvo dlho dobre, ani sme si to nevazili, teraz zopár rokov to bude takto. Bohužiaľ.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
savanna
22. mar 2022

Myslim si, ze sa tu stale mame velmi dobre, mozno az prilis, preto ludia tolko nariekaju.
Covid nebol az taka strasna katastrofa. Ano, bolo vela obeti, to je smutne, ale co sa tyka obmedzeni, karanten, lockdownov...stale sme si zili v teple a pohodli svojich domovov, nic nam nechybalo, len sme sa museli trochu prisposobit novym nariadeniam.
Vojna na Ukrajine, ano, je to strasne, co sa tam deje, budme vdacni za to, ze zijeme v mieri. Budme radi, ze musime riesit len inflaciu a nie bytovku vyhodenu do vzduchu alebo kam pochovat pribuzneho, ktoreho niekto vcera odstrelil. Mame sa stale velmi dobre.

loliki
22. mar 2022

@asanti55 Problémy ľudí na MK. 🙂 Mysli pozitívne.

sonia_wiener
22. mar 2022

Mňa momentálne trápi, ze o 4h mam vstať a ešte som nespala 🤣

loliki
22. mar 2022

@asanti55 Či má zmysel ísť so sučkou na krytie, keď netuším čo bude o 4 mesiace.

hellwant
23. mar 2022

Hlavne, ak to nezvladate vypnite socialne siete. Tie vás pocas dňa zahlcuju kopou správ o vojne a úmrtiach. Snazte sa užívať si dany moment a jeho krásu vo vašej rodine.
Ja sa tesím na bazen v lete na zahrade s pivkom v ruke😋, na bicykel so synom a ženuškou, ci dovču na Kréte v júli no a v auguste ideme s 5 rodinami pozriet okolie Košíc. Osobne ma ešte teší investovanie, mesačne dokupujem akcie, teraz boli v poklese takze super.

ivangeline
23. mar 2022

Ze sa mi nic nechce. Viem sa roxohnit pre veci verejne a daleke ale je mi to v celku jedno. Nie je mi jedno,ako sa mam ja a moja rodina a co sa deje v mojom blizkom okoli.

sszuzu8
23. mar 2022

Netrapi ma nic z toho mam aj svoje problemy (zdravie)

zmrzlinka2021
23. mar 2022

@asanti55
Kazda doba prinasa aj pozitivna aj negativna.
Zial, vazne dosledky ochorenia covid, brutal zdrazovanie, ci ruska agresia na Ukrajine su velmi tazke temy.
Ale vzdy je dobre si vo svojom vnutri zanalyzovat, do akej miery co ja viem ovplyvnit.
Mozem sa pocas covidu spravat zodpvoedne, dat sa zaockovat a byt chranena. Mozem optimalizovat svoje vydavky, neminat na hovadiny. Mozem pomahat ludom utekajucim pred ruskou agresiou. Moznosti co mozem robit je vela, ale nemozem ovplynit ich samotnu podstatu.
Nato vsak, aby som mohla byt prinosom, potrebujem byt v prvom rade v poriadku ja a preto sa sustredim na to, kde som uzitocna a minimalizujem priestor a cas na prilisnu a niekedy aj zbytocnu ustarostenost, negativitu.

j93375
23. mar 2022

.

anna_maria1
23. mar 2022

Najviac ma trapi arogantne spravanie sa ludi.

sweetyna
23. mar 2022

nepsravodlivost, ze niekto si moze zapiskat a vsetci by mali podla dotycnej osoby tancovat. neznasam to.

hortenziaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz