Ahoj co vás motivovalo aby ste prestali fajčiť?
Mna dopalilo, ked som si vyratala, ze som cely januar robila len na cigy.
Jaj dievčatá ja som prestala skoro tri roky som nefajcila v marci minulý rok som zacala v októbri zasa prestala a teraz v januári zasa začala... Som zufala sama zo seba no v poslednej dobe zazivam tolko stresu ze neviem si predstavit teraz prestat ale verim ze to dam zas a uz nastalo.... A len dodatok prvýkrát som prestala tak ze ma naštartovala poznamka jedneho znameho ze aj tak nikdy neprestanem a ch ela som mu dokazat ze to dokazem a dala som to z minuty na minutu pr e dva tyzdne bola katastrofa potom 3 roky pohodicka no som v tom zas 🙈
jediný spôsob ako prestať fajčiť je prestať fajčiť, a vydržať také dno, ktoré príde asi za týždeň a bude trvať približne dva týždne a potom sa to postupne znormalizuje :D žiadne skratky neexistujú ... každému treba rozprávať, že už rok nefajčíš a cítiš sa super
Mna tehotenstvo, hned ako mi vysiel pozitivny test, som viacej nezobrala cigu do ust hoci som si hodinu predtym kupila 2 baliky
Babyyy pisete tehotenstvo ...ano aj ja som tak prestala ale ked uz deti su na svete a neplanuje sa dalsie tak potom ? Ano tehotenstvom sa to lahko docielilo ale teraz?....uz to nieje riesenie...
Ja už dieťa mat nemôžem
Ja som planovala tehotenstvo. Ale ked to ta nemotivuje, tak ani zdravie ani peniaze nie su zle dovody ....
Proste to musíš chcieť ty sama , byt na to nastavená a odhodlaná 🙂
Prestala som z dna na deň Tak je to myslím najlepšie Ale mne aj veľmi pomohlo že prestal aj manžel tak nejako sme to spolu zvládli povedali sme si že je to strašné drahý špás a to bol manžel narozdiel o do mňa tuhý fajčiar za deň dokázal vyfajčiť aj 30 cigariet Vyskúšajte stým jednoducho seknut hneď teraz všetko je o vôli a trpezlivosti držím palce ✊🤜🤛
Vyšetrenie na plucnom
Prvy krat tehotenstvo (zo dna na den) zacala som znovu ked mal drobec 13 mesiacov 🤦 a druhy krat stavka s bratom na novy rok (zo dna na den) a dnes uz je to 2 roky co sa drzim, tak snad uz vydrzim 🙏
@lucia851 môjmu mužovi pomohlo, keď som otehotnela, vtedy si povedal, že nechce, aby bábätko cítilo dym, tak prestal.
Mne pomohlo, že som sa presťahovala do bytu bez balkónu, bola som lenivá chodiť von pred bytovku a dnu som nechcela mať smrad 🙂
skus každý treti den alebo tyždne napr o jednu menej vyfajčit postupne, väčšinou tehotenstvo a dieta čo som mala ❤mala❤ tuberačky kamošky, a som rada že sa k tomu nevratili