V poslednom čase sa snažím čo najefektívnejšie si zariadiť veci v domácnosti a šetriť čas. Nedám dopustiť na sušičku, umývačku a tlakový hrniec. Ľutujem, že som si ich nezaobstarala skôr. Uvažujem ešte nad parným mopom/vysávačom a dobrým kuchynským robotom.
Šikovné gazdinky, dajte tipy, čo vám šetrí čas, aké spotrebiče, vychytávky, dobré rady....Vopred ďakujem 🙂
@maybe888 umývačka robotický vysavac
Mne hnetací a šľahací stroj. Super pomôcka, nemusím ručne spracovávať kysnuté cesto. Alebo nemusím držať mixér keď šľahám bielky alebo krémy
Robotický vysávač a ručný vysávač
Kitchenaid 😍
roboticky vysavac. odkedy ho mame, vysavame manualne iba na balkone
Manzel😂
Upratovačka 🙂
@pasikavamacka Mas ho dlho?Aku znacku?
Určite odporúčam umývačku, sušičku, robotický vysávač a ručný vysávač
@77daniela77 mame to od maja, Ecovacs Deebot Ozmo 930 ma aj funkciu vytierania podlahy, ale tu sme este neskusali, lebo treba na to stiahnut appku a priatelovi sa nepacilo, ze appka chce mat pristup k osobnym udajom v mobile 😃
Okrem toho vyssie uvedeneho takisto upratovacka, neviem co je umyvat okna, kupelne, podlahy ci utierat prach, prezliekat periny
Necitat kona🤷😅
Pan manzel. Napr riady umyva v 90% on, skuvinam ze mam suche rucky a ze latex mi nerobi dobre, ak po mne hadze rukavice :D
Za mna susicka, rucny vysavac a karcher na okna...
Umyvacka, taku klasiku ako automaticka pracka snad netreba spominat 😁
A mame 2 psov, takze roboticky vysavac tiez.
Umyvacka, susicka, roboticky vysavac, kuchynsky robot
My mame parny mop, je super, len nalejes vodu a ides
@lula313 prave som to tiez chcela napisat
Pani na upratovanie, najlepšie minute peniaze pre mňa keď si zratam čas, ktorý mi to usetri a pohodu 😊
@ladybug138 prosím ťa, vieš mi odporučiť konkrétny? vďaka
Umývačka, irobot, sušička..