Co vam pomohlo vyvolat porod? Dakujem za kazdu radu
@lala0000000 mne osobne horuci kupel a sex...za 3hod.sme uz isli do porodnice. Drzim paste 🙂
Mne vyvolalo porod to, ze ma niekto poriadne nas... nahneval 🙂 inak som skusala vsetko mozne, aj 3x hamilton a nic. Prenasala som tyzden
Nic.Nic ako vyvolanie porodu podla mna neexistuje pokial to nie je medikamentozne.Babo ide ked sa samo rozhodne a ak ide po nejakej aktivite tak je to iba zhoda nahod
@lala0000000 Mne takisto nič 🙂 Ešte aj kamoška mi odporúčila nejaky “elixir” čo ZARUČENE pomôže ale mne nepomohol 😁
@som_ponorka 😂😂😂 ja takisto 😂 za rok čo som sa nekúpala (len sprcha) tak týžden čo som prenašala každy jeden den horuci kupel a nic 😂😂
@lala0000000 dala som si pól hodinovú horúcu vaňu, za tým som zjedla pól pizze pikante (s feferónmi, plakala som keď som jedla) a hupla na manžela (najskôr ja hore a potom zozadu) ... v noci mi prišlo tak divne, chodila som na wc a ráno naklúsala na pohotovosť a rodila som 😁
P.S. V ten deň som šla z poradne s tým, že nebudem rodiť cez víkend, jedine keby odišla voda (tú mi praskli na sále)
Do 42tt je to normalny termin, nesnaz sa vyvolavat co netreba...pride to samo
@lala0000000 mne tiez nepomohlo nic a to mi hrozil predcasny porod a mesiac som bola otvorena na 6cm. nakoniec vyvolavacka 🤷🏼♀️
Nič 😂
@lala0000000 stláčanie akupresurnych bodov určenie na vyvolanie porodu
ja som vypila 1 liter tonicu a v noci o 1.20 praskla plodova voda a narodil sa o 12 hodin presne v den terminu podla ms
Mne absolútne nič. Skúšala som vaňu, sex, červené víno, najsilnejší spln roka, námahu, hladkanie brucha, dohovaranie 🤣😜 rodila som na začiatku 42tt po silnej búrke 🤷♀️