Čo vám chýba v dnešnej pokročilej dobe?

2. feb 2021

Ahojte 🙂

Máte nejaké nápady nápady na aplikácie/weby? Čo vám v dnešnej pokročilej dobe chýba? Alebo čo by vám prišlo užitočné a poprípade zaujalo? Rozmysľala som nad nejakými aplikáciami ohľadom zdravia alebo ekológie a pod. Ale kľudne to možne byť čokoľvek. Blogy, aplikácie, fóra, hry, weby, e-shopy, ... Možno aj niečo, čo ste videli a zaujalo vás to ma môže inšpirovať.

Robím weby, aplikacie a rôzne programy na pc a potrebovala by som nejakú inšpiráciu na tvorenie. ☺️

Za odpovede vopred ďakujem. ♥️

balkica
2. feb 2021

Mne by sa pacila aplikacia, v ktorej by som vedela najst najblizsie zaujimave miesta. Ked si zadam miesto kde sa prave nachadzam, tak mi vyhlada do 60km kde by som vsade mohla ist na vylet, muzea, aktivity s detmi a pod. Bolo by to take prakticke na vyletoch, lebo teraz sa k tomu treba dost pracne dopracovavat ked niekam ideme, a chceme vidiet co najviac tym smerom 🙂

zuzzuzi909
2. feb 2021

@balkica ved to uz existuje, cez googlu mapy si mozes najst miesta podla vyhladavania ktore zadas ci chces kino, restiku alebo muzeum a ono ti najde najblizie miesto

zuzka251
2. feb 2021

chemicke laboratorium online. proste mat dostupne chemikalie miesat😁

balkica
2. feb 2021

@zuzzuzi909 idem to pokukat 😊👌

halabolka
2. feb 2021

@balkica takych stranok je na nete habadej. kamnavylet, tripadvisor, dokonca aj cez airbnb sa daju vyhladavat aktivity.

marca12
2. feb 2021

Berieme rozne vitaminy hala bala,lebo nepozname suvis,co s cim suvisi. Napr.povedia nam,ze mame uzivat vit.D,ale to ako skodi telu pri vysokych davkach,to sa nedocitame. Cize chyba mi nejaky komplexny navod ako funguje telo,aky vitamin s cim suvisi,s cim sa bije a podobne.