Vopred sa ospravedlnujem ak touto temou porusim pravidla stranky, kedze to vyzera ako reklama.
Co najradsej nakupujete v lidli? Mate nejake oblubene produkty, ktore nikde inde nemaju? 🙂
Za seba napisem, ze mam velmi rada lamankovy chlieb, maribel lekvar (rozne druhy, ale jahodovy je asi naj), harmancekovy caj za par centov je vynikajuci. Dalej oba druhy cheddaru a syr grana padano.
Ja mám rada smotanovú nátierku Pilos (šunka), potom nátierku Goldessa (rôzne druhy), pistácie Alesto ...ale je toho určite viac, mám rada keď je grécky alebo taliansky týždeň, vtedy sa tiež dajú kúpiť chutné maškrty 🙂))
Ja male maslo Pilos a cokoladu Fin Carree, delikatesnu salamu, ryzove suchare, hotove jedla-rezne+šalát, lasagne, maslove croissanty, ciste kaiserky.
Plienky Lupilu 😄
Drevorubacsky chlebik, olivove tycinky, take kocky syra v oleji, olivy s mandlou a sezonne okolo vianoc marcipanove toliariky 😁 a este tie dzusy vo flasi z chladiaceho boxu
-Bochnik -taky okruhly pletenec chlieb
-Zemiakove sulance - robime si so struhankou a lekvarom alebo na slano (na masle a petrzlene) ako prilohu k masu
- udeny losos (na bagetu kys.smotanu, navrch trochu lososa a spenat cerstvy)
- cheddar v ciernom obale (davame na rizoto a cestoviny alebo len tak pojedame k vinu)
- susene paradajky v takom modrom obale (nie v oleji)
- cokolada s celymi mandlami (taka v cervenom obale)
-cokolada s kuskami soli
obrovské šampiňóny
Lidl mam trochu odruky, ale chodim tam kupovat 70% cokoladu s kuskami malin, karamelove cappuccino, lasagne, ked je spanielsky tyzden, tak Flan ( vanilkovy puding s karameovou polevou), cez taliansky tyzden kakaove keksiky a cez cinsky tyzden instantne rezance 😀
takmer všetko sa opakuje v každom reťazci, jedine čo nikde inde nemôžem nájsť je Pochoutka višňa od Pilos. Býva aj káva, čučoriedka.... ,ale najlepšie mi chutí višňa. Kávovú príchuť asi rozoberú predavačky....alebo žeby už nevyrábali....
Je to ako jogurt z kyslej smotany....
maslo Pilos, veľmi nám chutí toto maslo a iné veľmi ani nemusím
Mam rada z lidla syr grana padano,lekvár maribel, veľmi sme si obľúbili mäsové guľky, víno muskotaly semi sweet a tyčinky snack Day. Je toho veľa, kupujeme len v lidli dobrá kvalita aj cena
Fanynky Lidla, u nás v Lidli zmizlo z políc arašidové maslo, už pred sviatkami. Neviete, či ho tam už nebudú mávať?
Grana padano, banánovú ovsenú tyčinku, biela čokoláda s manďami, maxi odličovacie tampóny, mandarinky v debničke a neviem ako sa to volá ale tvarohová tyčinka poliata bielou čokoládou s malinami
.
Ich čokolády mám veľmi rada a tiež aj cottage si tam rada kupujem 🙂
okrem iného Kówki, cesnaková bageta a šumivé magnézium čo majú pri pokladni. Super šumienka. A bravčové párky Pikok sú tiež super.
Nic, nenakupujem tam. Bola som par krat a odchadzala max s viazanickou mladej cibule a par bananmi. Ja ked pozeram to zlozenie, aj chut ma prejde. A zo zasady nenakupujem polske vyrobky, ktorych je tam habadej. Sorry moj nazor.
U nás idú na odbyt Pure Viedenské párky a šunka, údený losos, farebné cestoviny a špagety a citrónový likér Limoncino. Mne inak Lidl dosť smrdí (v ktoromkoľvek meste) - má takú čudnú chemickú arómu, pre ktorú som tam roky odmietala chodiť...
Syrové čipsy 😂
Mne odtial velmi chutia kuracie parky, dzemy, hrozienka v cokolade, pecivo asi vsetky druhy chleba😀, chrenova natierka, linecne kolaciky, orieskove trubicky, najlepsie odlicovacie obrusky tam maju podla mna aj ten krem cistiaci na tvar mi mega vonia a este dojcensku vodu 😃
Maslovy croissant
Tak tu sa pripnem, dufam ze tuto temu nezmazu
@makova333
@jaruska6 boli by ste prekvapene, kolko vyrobkov tam polskych nie je. Tiez som mala predsudky... ale teraz tam chodim po urcite vyrobky. Napriklad cedar - ten je z Britanie. Viedenske parky su z Nemecka. Polske veci tam nekupujem ani ja. A ovocie a zelenina je vacsinou velmi pekna. Lidl nie je obchod, v ktorom by som urobila normalny rodinny nakup, ale mnohe veci su kvalitne a rozhodne nie polske.
My cheddar cierny obal. Cerveny nic moc. Grana padano,kolaciky take orieskove a este puding visna tusim.