Ako by ste dnes, pri pohľade späť, naložili so svojou nenávratne preč mladosťou? Čo by ste poradili svojej mladšej verzii.
Reči typu neobterám sa spať nechcem čítať. Ďakujem.
Tiež dieťa skôr a nebola by som utiahnuta.
Mna hneva, ze ma rodicia viac nerozvijali. Dobre som sa ucila sama, tak mali pocit, ze nepotrebujem napriklad jazykovu skolu alebo nejaku sportovu pripravu... Skoda. Anglictinu som sa naucila az v dospelosti (a to ju nemam na C1 ako kopec mojich kamosov, co od mala chodili do jazykoviek) a rovnako sportovat som zacala az po 25ke.
Nevracala by som sa na Slovensko zo zahraničia. Nikdy v živote.
Nebavila by som sa s negatívnymi závistlivými ľudmi/kotvami , len aby som nebola osamelá.
Dávala by som seba na prvé miesto.
Športovala by som namiesto flákania sa po diskotékach.
A mohla by som pokračovať 😄 ale zbytočne ma chytí depka 😄
Zvolila by som si inú VŠ.
Prestúpila na inú základnú skolu
Nenechala sa sikanovat
Riešila ppp skôr a nenechala to zájsť tak daleko
Nebola by som s ľuďmi co by o mňa nemali záujem, nepchala by som sa im do riti...
Je toho dosť no stále tvrdím, že sa to muselo stať aby som bola takým človekom akým som teraz. Len mi je občas ľúto toho malého dievčatka, čím všetkým si musela prejsť
Nekupila by som nehnutelnost, ktorú som kupila a chodila počas leta do zahranicia kvôli zlepšeniu jazyka. Ostatne veci nelutujem, relatívne to boli správne rozhodnutia
Ja nelutujem nic asi by som ani nic nemenila. Skor len take,ze by som sa menej bala,viac by som riskovala,viac cestovala.
Šla by som na VŠ (aj keď robím prácu ktorú milujem a VS k nej nepotrebujem)
Išla by som na strednej škole na rok študovať do USA. A menej by som sa trápila tým, čoho som sa bála a nakoniec sa ani nikdy nestalo- riešila by som vždy všetko ako by to prišlo 😊
Mamina moja ľutuje že ma nedali tancovať do súbora na ľudovky do DT keďže u nás to tu folklórom veľmi nežije. A ja som to vždy mala rada aj sa mi to páči 🙂 zatiaľ nemám ani 30 to je také čo by som zmenila.
určite sa viac učila a nedala sa dotlačiť do manželstva...
lepší šampón
Šla by som na zdravotnú .
Nevrátila by som sa zo zahraničia.
Menej sa strachovala dopredu.
Dám aj ja:
Zmenila by som ZŠ keď mi to mama navrhla a nenechala zájsť šikanovanie tak ďaleko. Nedala by som šancu chlapcovi, lebo ma on vraj tak veľmi miloval, nefarbila si kvôli nemu vlasy na blond, lebo jemu sa páčia blondyny a kopla ho do zadku pri prvej porovnávačke s inou ženou.
Viac by som vyhľadávala seberovných a radšej bola sama ako s ľuďmi, ktorí nezdieľali podobný pohľad na život.
Bola by som menej upätá, úzkostlivá a vystresovaná pri výchove dcéry, brala som to príliš vážne a chcela som byť vo všetkom dokonalá
Tiež by som šla študovať do zahraničia
Vybrala by som si úplne inú vš
Bola by som viac asertivna
Prihlásila by som sa na hodiny klavíra.Inak nic
Nezabila by som 5 rokov života, celú strednú školu s bývalým. Ja hlúpa 🤦🤦🤦
Odisla by som do zahranicia hned po strednej.
Isla by som studovat pravo alebo psychologiu, neostala by som byvat pri rodicoch, ale hned si riesila "nezavisle" byvanie.
nic, lebo ma vsetko priviedlo k tomu aka som dnes. zmenilo a formovalo
Je toho veľa čo by som robila inak,no hlavne odišla by som v 18tich z domu a žila si podľa seba.
Pleťová rutina, SPF, neopaľuj sa
@mamamasama ooooo áno aj toto🙈 keď si spomeniem ako sme s babami v 20tke strávili celý deň opaľovanim sa na priamom slnku je mi až fyzicky zle🫣
Nedala by som sa dokopy s manipulativnym ex - 2,5 roka strateneho casu.
Viac by som si verila v praci, lebo som sikovna a rychlo sa ucim. Dlho som si neverila a potrebovala si dokazovat, ze som dobra v tom co robim.
Viac by som setrila, aby som nemusela dom dofinancovavat spotrebakom 😁 zaroven by ma to ale aktualne nehnalo zarabat viac a posuvat sa aj karierne, takze vsetko zle je na nieco dobre.
Nepriniesla by som si domov druheho psika 🫣 aj ked ho zboznujem a nedam ho za nic, ale je to uz double trouble. Financne aj casovo narocne mat 2 a obom sa im naplno venovat.
Akurát sme na dovolenke a manželovi som pred chvíľou vravela, že keby som bola ešte raz mladá, hneď by som išla robiť niekde delegátku 🙂
Po gymnáziu som dostala ponuku práce v zahraničí, ale môj vtedajší priateľ plakal, aby som tam nešla a ja blbá som zostala z lásky s ním doma 🙈
Viac by som cestovala a myslela viac na seba, na svoje hobby. A do vztahov by som sa nehrnula.
viac by som setrila a neminala peniaze na totalne sprostosti a kusy oblecenia, ktore som potom mala mozno 1x na sebe. za toto by som si aj facku dala 🤣
Svojej mladšej verzii by som povedala aby nebola taká naivná a nechcela byť za každú cenu cool, aby sa s ničím nikam neponáhľala a aby sa nevykašľala na vysokú školu a aspoň to vyskúšala...Ľutujem veľmi veľa činov a rozhodnutí,ktoré som urobila, no človek si potom povie že asi to tak malo všetko pre niečo byť.
Mala by som dieta pocas VS.
Mala by som skor dieta. Kludne aj ako 20 rocna..