Mam problem s albumom. Uz som pisala na e-mail modrykonik, aj bobovi IP, a problem stale neviem vyriesit, tak pisem sem 😕
Vytvorila som novy album a do jeho popisu som dala taku "kocku"s fotockami - odkaz na taku stranku, a odvtedy mam ten album zmrznuty. Nie su v nom ziadne fotky, preto sa album ani neda najst medzi albumami, vidim ho len ja. Album sa vola "Skuska".
Druhy album mi funguje bez problemov. Ale ked kliknem na "Moje albumy", zobrazia sa mi oba, a zamrzne mi cely prehliadac, neda sa nikde viac dostat ani na inu stranku, ani zmazat album, ani vytvorit novy.
Pomoze mi s tym prosim nikekto?
dik za odpoved, ale ja som to nedala do nazvu albumu, ale praveze do popisu...
do popisu albumu je zakaz vkladat take veci 🤐
mozem sa na ten album pozriet a ak to pojde zmazem Ti ho 😉
zuz11 - uz to tam viac nedam, ja som to videla v nejakom inom albume, tak som to chcela len vyskusat, aj preto som ho nazvala skuska. len mi prosim ta nezmaz Dominikov album 🙂 . Ten nepodareny mozes, to budem velmi rada 😉
emjee - nieee, nefunguje, ☹ stale rovnaky problem - ked kliknem na Moje albumy, su tam dva a vsetko mi zmrzne!!!! ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
ale ked kliknem na ikonku fotaku pri mojom mene, tak vidim len ten jeden funkcny a vsetko je ok. Ale novy zalozit neviem ☹
janina - musi sa na to pozriet bob - bohuzial je to sposobene tym linkom, co si pridala a my obycajni admini to nevieme opravit
ok, tak budem cakat 😔 😕
A dakujem za zaujem.
Emjee, však ale do popisu albumu (nie názvu) sa tieto "kraviny" dávať môžu, nie? 😕
sue zatial podla mojich info ano, ale riesime ci to tak bude aj nadalej, lebo nam to robi castokrat sarapatu ☹ ale asi to nezmizne uplne 😉
Prosiim, prosiiim, neda sa s tym nieco urobit? Stale mi to nefunguje, neviem s tym pohnut, ani vytvorit si novy album ☹ ☹ 😖 😢
janina, tento problem vie odstranit iba bob a ten je na dovolenke takze trpezlivost 😉
ok, dik za odpoved.
ahojte, potrebujem pomoct. snazim sa pridat fotky do albumu, ci len fotku do profilu, ale furt mi to vypisuje ze fotky nie su v jpg subore, pritom pri fotke mam ze je to fotka.jpg....tak nechapem kde je problem...aj som ich zmensovala...a nic ..som z toho zufala 😅
Ahoj holky, mám úplně stejný problém jako CICKA! Dělá mi to to samé. Pořád to píše, že fotky nejsou .jpg a že fotka xxx.jpg nelze proto přidat do alba. ☹ Prosím help! ☹
cicka monrougemerise 😅 😅 😅 spytam sa boba, lebo ja neviem, co s tym
Emjee, prosím! Díky! 😵 Mě už to nejde asi dva měsíce. ☹ A zkoušela jsem i založit novou registraci a nic nepomohlo. ☹ Bobobi jsem psala na IP, ale neodpověděl. Ale byl na té dovolené...
dakujem, dakujem, dakujem...ze uz ide pejko...
...musim sa priznat, ze som mala normalne abstaky...
...a dakujem tiez ze je aj konecne rychlejsi...len prosim uz ziadne vypadky 🙂 😀
Emjee, ahoj! Tak co? Ptala ses už Boba? 😉
ano, zatial som nedostala odpoved - hned ako ju dostanem preposlem
Moc díky. 🙂 Trpělivě čekám. 😉
Tak jak to vypadá? 😲 Ještě pořád trpělivě čekám. 😉
mam taky problem s albumom, ze pri fotke, kde je v popise diakritika, mi ten popis neulozi. velmi chcem mat v popisoch diakritiku 😒
martinka bohuzial vieme o tomto probleme a momentalne to inak ako bez diakritiky nejde
cicka193 a monrougemerise, ak este mate problem ako pisete vyssie tak mi poslite IP poslem Vam instrukcie co dalej, dakujem zuz
a ta diakritika sa ma tak ze nie kazdemu nejde ( napr. mne ide) a kedze ide aj Bobovi nevieme zistit kde je chyba 🤐
nam diakritika najprv isla, len teraz zrazu nie. je to pritom z toho isteho PC.
Ahoj holky, mě už to funguje! 😵 Teda moc to nechápu.... ale bylo to internetovým prohlížečem. 😲 Zkuste si změnit ten svůj a třeba vám to taky půjde. 😉
Prosím o pomoc.Nejdou mi smazat tyto 2 alba.Můžete je někdo z adminů smazat?
Díky předem. 😵
https://www.modrykonik.cz/album/myalbums.php
jéé karotky to bude asi nějakej omyl ne? 😅 v tom odkaze jsou moje alba
janina, asi nepomoze... teda, pomoze asi iba bob...
tu
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
v piatom prispevku emjee pise, ze sa presne toto nema robit, lebo to robi sarapatu... 😒
takze len pockat na boba.