icon

Čo to znamená, keď si pes líže labky?

11. aug 2022

Čo to znamená keď si pes lize labky ? Ale riadne dlho a popritom si ich aj vykusuje

solange7
11. aug 2022

Čistí sa.

autor
11. aug 2022

@solange7 ale ona sa lize aj hodinu ale tak že si sa celú labku do ísť a vykusuje si ju

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
11. aug 2022

Mozna alergia. Skuste zmenit krmivo na sensitive. Vela psov je alergickych na kuracie maso. My tiez musime kupovat granule s jahnacim masom.

zelenakobyla123
11. aug 2022

Radila by som veterinárovi, keďže si ju “vykusuje” môže tam mať pichnuté niečo čo vy okom neuvidíte napr. šipku z trávy, ktorá keď sa mu dostane hlbšie, môže “cestovať” ďalej a narobiť poriadnu šarapatu😅

solange7
11. aug 2022

Moze mat kludne aj nejaku alergiu, alebo v nej moze mat nieco zapichnute. Skontroluj.

bela30
11. aug 2022

Parazity.

noami12
11. aug 2022

Kľudne to môžu byť aj kvasinky

luccija
11. aug 2022

Veterinar mi povedal, ze to robia aj vtedy, ked maju plne analne zlazy.Treba mu ich dat vypustit.
Ak tam nema vypadanu srst vtedy to mozu byt kvasinky.Alebo sa pozri ci nema medzi vankusikmi nieco pichnute

jumama
11. aug 2022

Kludne moze mat medzi prstami kliesta. Nas mal presne takto medzi prstami a velmi si lizal labku vtedy. Druhy raz mal kusok skrupinky z orecha, musela sa mu pri prechadzke popod stromy zapichnut zo spodnej strany medzi prstami, tiez si takto obsesivne lizal.

miusa00
11. aug 2022

Kvasinky, vererinar na to da sampon

moonlight1210
11. aug 2022

Ma riadne ostrihane pazuriky? Aj to psovi moze vadit, lebo mu to vytaca prsty do boku.
Alebo nemoze mat po prechadzke poranene brusko na labke?

inga93
11. aug 2022

nas je rok na injekciach, odvtedy je pokoj... ale boli stavy, ze bol normalne v amoku a bol schopny zautocit, ked si labku lizal a okrikli sme ho

macekovam
11. aug 2022

ma ich aj opuchnute? znamej pes top roi odkedy maju dieta.. ze to ma psychickeho povodu povedal vererinar.. mozno tvojho nieco svrbi.. tento mal vankusiky na labkach ako papuce..

estrella5
11. aug 2022

Ako tu už bolo spomenuté... niečo pichnuté (v tomto období je častý problém osina), spálené/podrážené labky z horúceho asfaltu, alergia, kvasinky alebo iný zdravotný problém... a môže to byť aj psychické.. napr.nuda, nervozita.. najmä ak sa jedná o nejaké aktívne plemeno a nemá naplnené všetky potreby..

lenkadenisa
11. aug 2022

Môže mať pleseň. Alebo tak môže mať dlhú srsť a vadí mu to.

malebiele
11. aug 2022

Ak si ich lize aj pocas roka, teda v chladných mesiacoch, je to alergia na nieco, co zje. Cim ho krmite? A s usami nema problem?

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená