Ahojte baby,..čo si o tomto myslíte? 😱
Včera som mala narodeniny a v tehu mi zomrel dedko. Včera o polnoci som našla na zemi TOTO a neviem si vysvetliť čo to je 😱 vyšlo to zo steny ,bolo to tvrdé ,pripomínalo to stvrdnute vápno ...nieje to z radiátora...vidno ako to stieklo zo steny...vidíte tam tiež jednotku? To je dedkove číslo...zomrel 22:11....ako povedzte mi váš názor ,lebo ja už neviem,čo si myslieť...stalo sa vám niečo podobné ?
Môže byť aj nemusí. Mne keď zomrel starky tak som mala vtedy novú lampu na stole. Nebola ešte ani v zastrcke. A večer keď starký zomrel tak žiarovka v tej lampe pukla všetko sklo bolo za stolom na jednej kopke.
Zisti,ci susedia neprerabaju byt alebo nieco nerobili. Mohli nivelak vylievat na podlahu a stieklo to k tebe. S dedkom toto nesuvisi.
Toto je nivelacka pretecena cez skaru v paneloch nie znamenie zhora. Teda áno, je to zhora ale od vrchného suseda
😂...odpadnem.Zeby dedko poslal ako odkaz pretecenu nivelacku?
Odskrutkuj kryt na telefónnej zásuvke a pozri čo tam je, asi tiež tam bude treba vyškriabať cement.
Ježiš ja som sa tak pobavila... Normálne sa až ospravedlňujem za môj výbuch smiechu 🙏😂 a to verím na znamenia a pod... Ale aby som v byte našla pretečenú nivelačku zo steny a verila že je to znamenie od dedka.. To je aj na mňa veľa 😂
je stena, z ktorej to vytieklo spolocna s tvojim susedom? Zasuvky v panelakoch su robene tak, ze je jedna diera z oboch stran panela. vyzera to tak, ze hmota vytiekla z tvojej telefonnej zasuvky, lebo sused nieco do tej svojej nalial (asi chcel zapchat dieru).
Ja by som vycistila vyteceny material, ale v sparach by som to nechala, bude mat funkciu tesnenia.
Dedkov duch vas prisiel navstivit no prehnalo ho, tak vam nechal odkaz. 😉
Neuveritelne.....proste neuveritelne, co niekomu dokaze napadnut, ake suvislosti pohladat v hocicom a este to capnut na kona. Som myslela, ze tie znamenia na sporakoch a skriniach v ciganskych chatrciach su top, ale nie. Toto to prekonalo
A ze dedkove cislo, lebo sa pobral na druhy svet 22:11. No mna urve