Čo to tu máme za chrobáky?

majka1706
30. aug 2019

Prosim vas co je to za chrobaka maame bielu fasadu a milion takych chrobakov na dome ...a tlaci sa to dnu ani otvorene okno nemozem mat poriadne ..byvame 3 roky ale toto nikdy nebolo ...posledne 4 dni su...dakujem

damadama
30. aug 2019

@majka1706 na jar a na jeseň vyliezajú bzdochy-smradláky. Je ich viac druhov. Žijú v múroch, pod paletami,... Ak jedného zapučíš a smrdí horkou mandľou, tak sú to oni. Ale skús si pozrieť na googly.

majka1706
autor
30. aug 2019

@damadama praveze vobec nezmrdia 🤔😏

majka1706
autor
30. aug 2019

@damadama ano ano pozerala som google podla obrazka su to oni akurat ze nesmrdia lebo ich asi neviniam z blizka😁.....dakujem vam velmi pekne ...😘😘😘teraz sa ich uz len zbavit🙄🤔🙄😏

kittykat22
30. aug 2019

@majka1706 skus vhodny biolit okolo okennych ramov. My sme mali rybenky - ako inak kava, viem, ale kupila som sprej od biolitu na zvieratka tohto charakteru. Striekala som na okraje kupelky a wc. Stacilo nastriekat - nechat a rybenky posli. ked sa objavili, tak som nastriekala zase, potom bolo ticho. Potom sa objavili az za 2 dni, tak znova. A takto po par strekoch prestali chodit - viem ze tieto male zivocichy vzajomne komunikuju, a su schopne si odovzdat spravu, ktoremu miestu sa radsej vyhnut. Rybeny nakoniec nemame par rokov vobec, sporadicky sa objavia, nastriekam a odkvitnu. Neviem ci to bude fungovat na tvoje chrobaky, ale skusit mozes.

ivi2891
30. aug 2019

@majka1706 ale smrdia len nie všetky druhy

kvjetecko
30. aug 2019

@majka1706 presne takeho som dnes mala na okne a pred tyzdnom v kuchyni! brrr

majuska161
30. aug 2019

Ľudia.. My mame jednu izbu co menej používame..
Bola tam otvorená na jeseň vetracka a keď sme raz vošli dnu tak ich tam bolo hádam 50..na záclone, poličkach, skatuliach, manžel stade utiekol ako keby tam je dinosaurus 😂 a ja som pol dna chytala tie potvory do handry a vyhadzovala cez okno🙈

majka1706
autor
30. aug 2019

No strasne 😣skusim ten biolit alebo zavolam deratizera nech ich vystrnadi oni normalne ako zaslo slnko zaliezli pod ryni a pod kamienky kade tade a rano zasa vylezu tisice 🙈🙈

rainbow82
1. sep 2019

@majka1706 ti je isté keď sa zjavia tie smradľavé lienky už sa na ne teším.Minuly rok ich bolo veľmi veľa hlavne u mňa doma,fuj

majka1706
autor
1. sep 2019

@rainbow82 presne aj u nas boli minuly rok tie cinske lienky ci ako sa volaju...prislo obdobie ale to len par dni a zmizli ale tieto bzdochy su tu stale...ale su vsade aj susedovi behaju po chatke ...🙈takato haved ked nemrzne tak je to premnozne

kaja0007
1. sep 2019

Na FB nájdeš czk stránku Hmyz- určovaní. Pridáš foto a hneď ti napíšu, čo je to za druh a čo s nimi

rainbow82
1. sep 2019

@majka1706 dúfam že sa ich čím skôr zbavíte.Aj naši majú rodinný dom ale nemajú ziadnych.Neviem podľa čoho to je 🤔

majka1706
autor
1. sep 2019

@kaja0007 dakujem pekne😘

majka1706
autor
1. sep 2019

@rainbow82 no dufam lebo ani otvorit okno nic ..co to aka invazia🙈

majka1706
autor
4. sep 2019

Zenusky bzdochy skoro vsetky zmizli🤔 par ich este je na fasade dlazbe a v dome sa sem tam najdu len chcem poznamenat ze tie hnusoby stipu dva som zabila napite krvou...takze listy im nestacia 🙈katastrofa hnusoby hnusne

rainbow82
4. sep 2019

@majka1706 čo stipu??? Fuj...Cloveka môžu nakaziť niečím

majka1706
autor
5. sep 2019

@rainbow82 nakazit 😮nestras😤dcerka ma 3stipance na nozicke 🙈

rainbow82
5. sep 2019

@majka1706 no my sme to mali zápalene a lieky na to sme dostali ☹️. Toto leto vraj je celý hmyz nakazený.Nam to doktorka povedala

majka1706
autor
5. sep 2019

@rainbow82 s tychto bzdochov😮vsak teraz nic ine len kutrem kde su este nejaky ...to urcite nemrzne poriadne tak vselijaka haved je premnozena ale som si vsimla ze tu na dvor dolietaju dajake vtacijy myslim ze tie ich zeru ...vdaka bohu za retazec 😂🙈