Prosim vas co je to za chrobaka maame bielu fasadu a milion takych chrobakov na dome ...a tlaci sa to dnu ani otvorene okno nemozem mat poriadne ..byvame 3 roky ale toto nikdy nebolo ...posledne 4 dni su...dakujem
@majka1706 skus vhodny biolit okolo okennych ramov. My sme mali rybenky - ako inak kava, viem, ale kupila som sprej od biolitu na zvieratka tohto charakteru. Striekala som na okraje kupelky a wc. Stacilo nastriekat - nechat a rybenky posli. ked sa objavili, tak som nastriekala zase, potom bolo ticho. Potom sa objavili az za 2 dni, tak znova. A takto po par strekoch prestali chodit - viem ze tieto male zivocichy vzajomne komunikuju, a su schopne si odovzdat spravu, ktoremu miestu sa radsej vyhnut. Rybeny nakoniec nemame par rokov vobec, sporadicky sa objavia, nastriekam a odkvitnu. Neviem ci to bude fungovat na tvoje chrobaky, ale skusit mozes.
Ľudia.. My mame jednu izbu co menej používame..
Bola tam otvorená na jeseň vetracka a keď sme raz vošli dnu tak ich tam bolo hádam 50..na záclone, poličkach, skatuliach, manžel stade utiekol ako keby tam je dinosaurus 😂 a ja som pol dna chytala tie potvory do handry a vyhadzovala cez okno🙈
No strasne 😣skusim ten biolit alebo zavolam deratizera nech ich vystrnadi oni normalne ako zaslo slnko zaliezli pod ryni a pod kamienky kade tade a rano zasa vylezu tisice 🙈🙈
Na FB nájdeš czk stránku Hmyz- určovaní. Pridáš foto a hneď ti napíšu, čo je to za druh a čo s nimi
Zenusky bzdochy skoro vsetky zmizli🤔 par ich este je na fasade dlazbe a v dome sa sem tam najdu len chcem poznamenat ze tie hnusoby stipu dva som zabila napite krvou...takze listy im nestacia 🙈katastrofa hnusoby hnusne
@majka1706 na jar a na jeseň vyliezajú bzdochy-smradláky. Je ich viac druhov. Žijú v múroch, pod paletami,... Ak jedného zapučíš a smrdí horkou mandľou, tak sú to oni. Ale skús si pozrieť na googly.