Čo to je za značku?

19. júl 2022

Viete niekto prosím ako sa volá táto značka? Je to športové oblečenie ale vôbec neviem názov.
Ďakujem🙂

patka06
19. júl 2022

Shark - nájdeš na Aliexpress

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fairyprincess
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamamasama
19. júl 2022

Gym shark. Najlepšie legíny aké som kedy mala. 🤩

mamamasama
19. júl 2022

@patka06 že Shark z Aliexpresu 🤣 Zasmiala som sa. Gymshark nie je práve najlacnejšia značka.

patka06
19. júl 2022

@mamamasama možno je, ale presne to to predávali na Ali ako Shark za pár eur. ak si dobre spomínam bola aj tá istá fotka
Teraz u nás predáva bonky a im podobné e-shopy

edien
20. júl 2022

@mamamasama no asi tak nejak 🤦legíny mám iba jednu tie seamless a dosť drahé boli okolo Ali ani nešli😅

diana_2_2
16. okt 2023

pozor na gymshark-slovensko.sk !!! je to cinska stranka ktora sa tvari ako slovenske zastupenie. objednala som podprsenku a tricko - najskor prekvapenie ze miesto 50,- eur sla platba v USD a nakoniec strhnute 58,- eur, povedala som si ze ok, co uz... potom link na sledovanie zasielky - zasielka ide z ciny, to uz som bola skepticka... najvacsie prekvapenie bolo ked prisiel balicek a v nom dake aliexpresove slnecne okuliare ☹... pisala som im aby mi vratili peniaze, najskor napisali ci suhlasim ze si necham co prislo vymenou za to co som objednavala.. pytala som sa ich ci to ma byt vtip... nepobavil veru... tak teraz napisali ze mi vratia 30% alebo nech poslem balicek spat a ked im pride tak peniaze vratia. platbu som hned ako mi balicek prisiel reklamovala v banke ako podvod, tak uvidim ako sa mi vyjadria... nic... dajte si pozor ❤

sebo11
12. dec 2023

@diana_2_2 chcem sa spytat na ktory mail ste im pisali? Ja som si bohuzial cez tuto stranku tiez objednal a hccel by som to skusit včas zrušiť ak by to bolo mozne ale neviem kde im mam napisat:( vdaka za info

miko097
18. dec 2023

Ahojte, za kazdu radu budem rad tiež som naletel 🫤

miko097
18. dec 2023

@diana_2_2 ako to dopadlo ?

diana_2_2
29. dec 2023

@miko097 s cinankami sme si vymenili par vtipnych mailov a banka mi nastastie reklamaciu uznala a peniaze vratila 🙏 ❤

miko097
10. jan 2024

@diana_2_2 tak super idem to aj ja riešiť cez banku, len som čakal že čo príde. A k údivu nedošli fejky veci ktoré som si objednal ale gucci šál. 😂😂 …pobavilo

diana_2_2
10. jan 2024

@miko097 ved super, teraz v zime sa zide 😂 😂 😂 asi si povedali ze pan nevie co mu na zimu treba, poriesime za neho 😉 . inac ja som potom pozerala tie okuliare co mi dosli a ak by boli original (co teda netusim, ta znacka mi nic nehovori) tak by mali mat hodnotu cca 300-400,- ... drzim palce nech banka platbu vrati, a mohli by ich aj dako stopnut nech stranka zmizne 🙏