Viete niekto prosím ako sa volá táto značka? Je to športové oblečenie ale vôbec neviem názov.
Ďakujem🙂
Gym shark. Najlepšie legíny aké som kedy mala. 🤩
@patka06 že Shark z Aliexpresu 🤣 Zasmiala som sa. Gymshark nie je práve najlacnejšia značka.
@mamamasama možno je, ale presne to to predávali na Ali ako Shark za pár eur. ak si dobre spomínam bola aj tá istá fotka
Teraz u nás predáva bonky a im podobné e-shopy
@mamamasama no asi tak nejak 🤦legíny mám iba jednu tie seamless a dosť drahé boli okolo Ali ani nešli😅
pozor na gymshark-slovensko.sk !!! je to cinska stranka ktora sa tvari ako slovenske zastupenie. objednala som podprsenku a tricko - najskor prekvapenie ze miesto 50,- eur sla platba v USD a nakoniec strhnute 58,- eur, povedala som si ze ok, co uz... potom link na sledovanie zasielky - zasielka ide z ciny, to uz som bola skepticka... najvacsie prekvapenie bolo ked prisiel balicek a v nom dake aliexpresove slnecne okuliare ☹... pisala som im aby mi vratili peniaze, najskor napisali ci suhlasim ze si necham co prislo vymenou za to co som objednavala.. pytala som sa ich ci to ma byt vtip... nepobavil veru... tak teraz napisali ze mi vratia 30% alebo nech poslem balicek spat a ked im pride tak peniaze vratia. platbu som hned ako mi balicek prisiel reklamovala v banke ako podvod, tak uvidim ako sa mi vyjadria... nic... dajte si pozor ❤
Ahojte, za kazdu radu budem rad tiež som naletel 🫤
@miko097 ved super, teraz v zime sa zide 😂 😂 😂 asi si povedali ze pan nevie co mu na zimu treba, poriesime za neho 😉 . inac ja som potom pozerala tie okuliare co mi dosli a ak by boli original (co teda netusim, ta znacka mi nic nehovori) tak by mali mat hodnotu cca 300-400,- ... drzim palce nech banka platbu vrati, a mohli by ich aj dako stopnut nech stranka zmizne 🙏
Shark - nájdeš na Aliexpress