Čo to je za hmyz?

30. sep 2023

Ahojte, co to moze byt? Fotku pridam do komentara. Myslela som si ze potravinova mola, ale ja som fakt vyhodila vsetko zo spajze, a v spajzi absolutne ani nie su… Su hocikde, najdem ich na stene na chodbe, v kotolni na stene.. Je to aj tak potravinova mola?? Ale z coho by sli?? Vyhodila som fakt vsetko. A pretrela celu spajzu s dezinfekcnym, vsade porozkladala bobkovy list. Mam aj tie lepky. Som zufala lebo fakt vsetko mam v skle, nemam tu ziadne orechy ani nic, muku som dala zamrazit a az tak do skla. Nic nemam pootvarane este aj ryza cestoviny vsetko je v skle. :( Nechapem odkial idu proste.

autor
30. sep 2023
fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
30. sep 2023

Toto mola nie je, je to na molu veľké. Je to n9cny motýľ. Na nete nájdeš furu obrázkov moli, potravinových aj satnikovych, tak porovnaj

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
30. sep 2023

@fotoportret ale ma iný tvar krídel. Toto je nočný motyl

alienkami
30. sep 2023

Všetky sypké potraviny podávaj do dóz alebo fliaš. Ak je to z potravín, ono sa to ukáže. Ale my, keď sme mali mole, tak boli menšie. Nie také veľké 🤷🏻‍♀️

viestta
30. sep 2023

Kúp v drogérii feromonove lapače. Ak sú to móle, o com pochybujem, tak samce sa na nich prilepia

stellarstar
30. sep 2023

Bude to nočný motýľ mam ich tiež posledné týždne

petkovamama
30. sep 2023

Je to mola ,aj u nas je toho plno ,idu z vonku .vsade mam lepky na mole a su plne polepene ,nie su nikde ,ani v potravinach ani v obleceni ,len na stenach sedia a lietaju po dome . Ale preventivne sa u nas vsetko zatvara do doz ,najlepsie sklenene a tie sacky zatvaracie .lebo tej havede je z roka na rok viac a v domoch duplom .

dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
30. sep 2023

@viestta ahoj ja tie lapace mam preventivne a naozaj sa mi tam za poslednu dobu nalepili nejake, take mensie.

autor
30. sep 2023

@petkovamama No ja som úplne frustrovana pretoze prezrela som spajzu a nenasla som “povod” …..

veltraud
1. okt 2023

Ja som raz x-krat vsetko prezerala, vyhadzovala a furt boli. Potom som ich nasla v takej dierke, ked nastavujes policku v skrinke, v tej drevotrieske. Tak som vsetky dierky vystriekala a prelepila priesvitnou paskou a stratili sa aj mole

autor
1. okt 2023

@veltraud a cim si vystriekala?

luccija
1. okt 2023

Ja som raz mala potravinové mole všetko som vyčistila, vyhodila a nakoniec boli pod viečkom zalezene na zavaraninovej fľaši.Toto je veľké na molu

autor
1. okt 2023

@luccija Myslis ze to nie je mola?

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
1. okt 2023

Toto je na molu dost velke a aj kresba na vrchnych kridlach vyzera inak ako maju mole.
To bude nocny motyl.

luccija
1. okt 2023

Tak daj do skríň, na chodbu lepky a uvidíš
Mne sa to na satnikovu zdá veľké

autor
1. okt 2023

@moonlight1210 ale na tie feromonove lapače sa mi chytaju :(

petkovamama
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petkovamama
8. okt 2023

Popravde mna tie mole trapia menej,aj ked su dost skodne,ale my mame aj rybenky (svehla) a to su riadne hnusoby,aj ked neskodne v podstate,ale moja najhoria nocna mora