Ahojte, co to moze byt? Fotku pridam do komentara. Myslela som si ze potravinova mola, ale ja som fakt vyhodila vsetko zo spajze, a v spajzi absolutne ani nie su… Su hocikde, najdem ich na stene na chodbe, v kotolni na stene.. Je to aj tak potravinova mola?? Ale z coho by sli?? Vyhodila som fakt vsetko. A pretrela celu spajzu s dezinfekcnym, vsade porozkladala bobkovy list. Mam aj tie lepky. Som zufala lebo fakt vsetko mam v skle, nemam tu ziadne orechy ani nic, muku som dala zamrazit a az tak do skla. Nic nemam pootvarane este aj ryza cestoviny vsetko je v skle. :( Nechapem odkial idu proste.
Toto mola nie je, je to na molu veľké. Je to n9cny motýľ. Na nete nájdeš furu obrázkov moli, potravinových aj satnikovych, tak porovnaj
@fotoportret ale ma iný tvar krídel. Toto je nočný motyl
Všetky sypké potraviny podávaj do dóz alebo fliaš. Ak je to z potravín, ono sa to ukáže. Ale my, keď sme mali mole, tak boli menšie. Nie také veľké 🤷🏻♀️
Kúp v drogérii feromonove lapače. Ak sú to móle, o com pochybujem, tak samce sa na nich prilepia
Bude to nočný motýľ mam ich tiež posledné týždne
Je to mola ,aj u nas je toho plno ,idu z vonku .vsade mam lepky na mole a su plne polepene ,nie su nikde ,ani v potravinach ani v obleceni ,len na stenach sedia a lietaju po dome . Ale preventivne sa u nas vsetko zatvara do doz ,najlepsie sklenene a tie sacky zatvaracie .lebo tej havede je z roka na rok viac a v domoch duplom .
@viestta ahoj ja tie lapace mam preventivne a naozaj sa mi tam za poslednu dobu nalepili nejake, take mensie.
@petkovamama No ja som úplne frustrovana pretoze prezrela som spajzu a nenasla som “povod” …..
Ja som raz x-krat vsetko prezerala, vyhadzovala a furt boli. Potom som ich nasla v takej dierke, ked nastavujes policku v skrinke, v tej drevotrieske. Tak som vsetky dierky vystriekala a prelepila priesvitnou paskou a stratili sa aj mole
@veltraud a cim si vystriekala?
Ja som raz mala potravinové mole všetko som vyčistila, vyhodila a nakoniec boli pod viečkom zalezene na zavaraninovej fľaši.Toto je veľké na molu
@luccija Myslis ze to nie je mola?
Toto je na molu dost velke a aj kresba na vrchnych kridlach vyzera inak ako maju mole.
To bude nocny motyl.
Tak daj do skríň, na chodbu lepky a uvidíš
Mne sa to na satnikovu zdá veľké
@moonlight1210 ale na tie feromonove lapače sa mi chytaju :(
Popravde mna tie mole trapia menej,aj ked su dost skodne,ale my mame aj rybenky (svehla) a to su riadne hnusoby,aj ked neskodne v podstate,ale moja najhoria nocna mora