Prosím vás čo je to za hmyz?chodi mi to po nohách a medzi vlasmi sem tam to vylezie na čelo uz odrána to pozorujem, ma to tak 2-3mm je to malinke ale je ich dosť celkom a neviem odkiaľ.Je to podlhovaste.
Voš
Hlava nesvrbi?
Nech ti niekto popozera dôkladne hlavu-vlasy ,prípadne či nemáš na nich aj nanesene vajíčka .
Aj ja sa stým hmyzom stretávam keď idem na dvor hneď to mám na ruke na nohe na tvári .... Ale vnútri v dome nemám ten hmyz
@nattinatta tiez som si to vsimla davnejsie vonku ale len par kuskov no dnes mi hlavne z vlasov a na nohach som nala vzdy neviem skade
Voš nechcem ta strašiť, ale to je vsa vajíčko
ano, je to vsade, aj u nas to lieta a leze po tele. Je to kratkodoba zalezitost (vysoke teploty), vobec sa toho neboj. Nie su to vsi.
@anna_2 hej lenze dnes to mam zase po sebe nechapem odkial, z rana nic a potom uz ano a skade sa zjavia neviem
na okennom parapete - zvonku, som ich poutierala dnes asi 100. Prechadzaju cez sietku, lebo su male. cca 10 som ich mala na tele v priebehu pol hodky. Idu hlavne na spotenu pokozku.
@anna_2 ano v robote sa potim tak vtedy ich mam najviac a aj v robote ich vidim po sebe
obávam sa ze vša