Čo ten muž vlastne chce?

maro1995
21. júl 2021

Ahojte.
Pytam sa zo zvedavosti a z poníženia, preco
je pri telefonickom rozhovore vzdy mily a pozorne pocuva a poradi a nasmejeme sa a je v pohodicke nezda sa ze by som ho otravovala.
Vlastne nas kamaratsky vztah zacal pri pisani na zoznamke serioznej a stretli sme sa raz, ja som prisla za nim chcela som vidiet aky je na živo a vonku bola pohodicka. Vzdy nieco slubi a nedodrzi slovo a teraz uz seriozne napoaledy sme sa dohodli ze pride za mnou a par di sa neozval a tesne pred tym vecer pred tym tym ako mal.prist mi vola s vyhovorkou ze on nemoze lebo mu do toho prialo nieco veelmi dolezite z prace, skolenie dokonca dve skolenia a to ma dovolrnku ale vraj to ich v praci nezaujima a tak nrmoze prist a chcel to odlozit na druhy den ale to zas nemozem ja a tak sme to dohodli zase o par dni ked bude mat dovolenku. Ja viem som otravna voci nrmu ale je to moj jediny kamarat v mojom vrku a v podstate moj problrm je ten ze odo mna ludia bocia a su nespolahlivy a to nielen muzi aj zeny a tak som z toho trochu nesvoja a velmi mi je luto ze si ti ludia nevazia moju spolocnost lrbo sa snazin

maro1995
autor
21. júl 2021

Snazim sa byt prijemna spoločnosť ale nikto nema o kamaratsvo somnou nejak extra zaujem. Viem ze je chyba vo mne, totiz som.od seba odohnala vela fobrych aa vzacnych ludi ale vsetko prameni z mojho vnutorneho sveta a tam veľmi kricim.

luccija
21. júl 2021

@maro1995 menej je viac neuhanaj ho.Pockaj kým bude mať dovolenku..prečo sú všetci ľudia nespolahlivi a bocia od teba?nie si príliš majetnicka?

zuzap33
21. júl 2021

@maro1995 myslím, že je ženatý...

marcellka32
21. júl 2021

Podľa mňa sa len vyhovára, zapamätaj si, že ak chlap chce ženu, tak keď dokončí prácu upaluje za ženou, ktorú chce a má rád..a keď ti dá ďalšie výhovorky, že nemôže tak by som sa mu netlacila do pozornosti, nech bojuje on o tvoju priazeň...

maro1995
autor
21. júl 2021

@luccija majetnicka voci ludom mozno ano..toto slovo mi nenapadlo ale porozmyslam

dzulli1980
21. júl 2021

Dobrá rada: nebuď stíhačka ... muži to nemajú radi ... keď má muž o ženu záujem, sám ju uháňa, vyhľadáva, dobýja ... myslím si, že tento nemá o Teba seriózny záujem.

maro1995
autor
21. júl 2021

@zuzap33 nie je ženatý

maro1995
autor
21. júl 2021

@marcellka32 ja ale len on vzdy ma silne reci aky je on spolahlivy vlastne i ked sa vyhovori vzdy sa snazi utocit a obratit to proti mne

marcellka32
21. júl 2021

@maro1995 neviaz sa na neho, mám pocit, že sa chce len zabaviť s tebou, by sa správal inak keby to myslel vážne

maro1995
autor
21. júl 2021

@dzulli1980 spravam sa ako muz, co mam teraz urobiť, ja som totiž ja ho ani seriozne nechcem len chcem pozornost a spolocnost a chcen aby ocenil to ze sa k nemu spravam cestne a zdvorilo

maro1995
autor
21. júl 2021

@marcellka32 ako zabaviť?

luccija
21. júl 2021

@maro1995 kúp si psa, keď chces spoločnosť a pozornosť.Tak načo si sa chcela s ním stretnúť, keď ho ani nechceš?daj si do poriadku čo vlastne chcem.On Ta má oceniť, že sa správaš čestne a zdvorilo a ty ho nechceš???prepáč máš nejaké zvláštne zmyslanie.Ved ste sa videli raz

marcellka32
21. júl 2021

To ja netuším, čo on chce, ale ty sama nevieš tiež čo chces

maro1995
autor
21. júl 2021

@luccija ja len, vadia mi tie podrazy od neho, naco slubuje a potom nesplní, vadi mi ta neuprimnost ale abi ja nie som uprimna tiez ho len tak no z dlheho casu otravujem ale este mi vadi ta strasna vec ze ja som ta co niekoho nahana aby ma mali radi,ako to prosim viem zmeniť?

leuchtturm
21. júl 2021

tak mu daj kopacky a problem vyrieseny. Niekde na teba caka ten pravy.

maro1995
autor
21. júl 2021

@luccija mam psa

leuchtturm
21. júl 2021

@luccija to hadam nie...preco by malo nevinne zviera trpiet?

luccija
21. júl 2021

@maro1995 maj sa rada v prvom rade ty, maj sebaúctu.Ako sa k tebe správali rodičia v detstve ocenili Ta, cítila si lásku?teraz si ju vynucujes od mužov ani ho nechceš len nech Ťa chce on...čo dáš to dostaneš...takže si voči nemu neúprimna...a to Ti dáva.Viac mu nepis, keď sa vyhovára, nemá čas a pod ...

maro1995
autor
21. júl 2021

@luccija jasne ze ho nechcem, ved predsa nemusim s kazdym koho poznam aj chodit, nepaci sa mi vizualne ale paci sa mi na nom to ze je zabavny a da sas nin super debatovať, myslela som ze budeme super kamosi

maro1995
autor
21. júl 2021

@leuchtturm ale ja mu nemozem dat kopacky ja s nim nic nemam

maro1995
autor
21. júl 2021

@leuchtturm tak ten obrázok ma pobavil aj ked sice na noj ucet ale no, to som dopadla

ikissedagirl
21. júl 2021

zacni si v prvom rade vazit samu seba 🙂

leuchtturm
21. júl 2021

@maro1995 ber ten obrazok sportovo 😉 Tak prerus kontakt. Preco zbytocne stracas cas a energiu na neperspektivneho chlapa?

maro1995
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrea78
21. júl 2021

@maro1995 nema zaujem, nevie alebo nechce ti povedat priamo, ze nazivo si ho nezaujala alebo ocakaval nieco ine, pisanie a vykecavanie je jedna vec a osobny kontakt uz ina. Tak si zamerne vymysla vyhovorky, ktorymi na poslednu chvilu vycuva, ktore vnimas ako nedodrziavanie slova a zavadzanie. Nechaj to tak. Uvidis, ci sa ozve aj sam, alebo nie a bude ti to jasne. Neuhanaj ho, nechaj to tak, nepis mu sama, nevolaj, nic si tym nepomozes, ak by chcel a mal zaujem pokracovat, spraval by sa inak.

maro1995
autor
21. júl 2021

@andrea78 ďakujem

deti95060810
21. júl 2021

ak chceš spoločnosť, zapíš sa do krúžkov, klubov,.... tam si môžeš nájsť kamarátov, priateľov ....
inak myslím, že tento muž hľadá len a len výhovorky.....kašli na neho. 😉

zuzap33
22. júl 2021

@maro1995 to ti on povedal??? Takých už tu bolo.... Rozprávať sa mu chce, keď nie je zo ženou. A myslíš prečo má toľko výhovoriek, školenie atď. Žena, deti vybrať z krúžkov, skoly napr. A zabaviť? Keď náhodou príde, jasne že bude chcieť

maro1995
autor
22. júl 2021

@zuzap33 nie je zenaty a ak by aj ja si s nim nic nezacnem ani nic lebo je skaredy a so skaredym by som si nevedela ani pusu dat vlastne ked tak rozmyslam naco mi je skaredy znamy iba by som sa zan hanbila vonku